Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Hemma

Kategori: Allmänt

Ja nu har vi kommit hem. Det gjorde vi vid 13 tiden tror jag, min tidsuppfattning är inte den bästa efter ALDELES för lite sömn. Har sovit 2 timmar på två nätter. Så idag blir det nog tidigt i säng. Oliva ligger i vardagsrummet och sover i sin vagn, det har hon nog gjort i 2 timmar nu, så blir spännande och se hur det går inatt.



Akupunkturnålar i pannan och huvudet, sen också i fötterna och ryggen

Allt satte igång redan den 4 augusti då jag vaknade vid 5 på morgonen av en otrolig smärta i ryggen. Sen var vi ju hos specialisten och efter det besöket kom värkarna igång med varierande mellanrum. På kvällen/natten när Henrik kom hem hade jag ca 7 minuter mellan dem och så fortsatte det hela natten sen, så då blev det ingen sömn.
På morgonen ringde jag in till förlossningen för att fråga om jag fick bada, kom aldrig så långt då de tyckte vi skulle komma in för en kontroll. Väckte Henrik han åt frukost och jag duschade och packade det sista i BB-väskan, vi skyndade inte precis. Vi kom in strax före 9. De undersökte mig och kom fram till att nu var det nog något på gång och att vi ska bli kvar där. Jippi
Jag själv tyckte tiden gick ganska fort fram till 15-tiden då jag blev uppkopplad till en massa apparater och jag kunde inte röra mig särskilt mycket längre, hade då försökt gått mig igenom värkarna innan. De tog då hål på hinnorna och kopplade fast en elektron på Olivias huvud för att få bättre kontroll över hennes hjärtfrekvens med mera. Mina chanser att duscha försvann då och också att få ta en andra promenad ute runt sjukhuset. Fick runt 17-tiden värkstimulerande dropp och sen ytterligare senare akupunktur. Sen blev lustgasen min bästa vän för resten av kvällen, vet inte om den hjälpte så mycket egentligen. Vägrade släppa den ifrån mig och Henrik var inte helt lycklig alla gånger under de timmarna.  
Kan också meddela att de sista timmarna så ville jag kasta in handuken flera gånger och bara åka hem, men som tur var blev det inte riktigt så.

Vi fick sova kvar på BB jag och Olivia. Eller vi kom dit först vid 2 på natten och jag somnade inte förrän 4 och sov sen bara till kl 6. Timmarna fram till läkarbesöket kl 10 satt jag med henne i mitt knä och bara tittade på henne. Henrik kom in strax före 10 och läkarbesöket gick bra, eller hon sägs vara lite gul så vi ska tillbaka och kolla upp det på söndag. Nu blir det att sola i fönstret för henne fram tills dess.

Nej nu ska jag plocka ordning det sista, ta en dusch och sen blir den nog sängen för mig.

Ha en bra kväll.

Här är hon våran lilla livsnjutar, härlig sovställning, inte ens en dag gammal

Kommentarer

  • Anna Wilhelmsson säger:

    Grattis!! Gissa om jag är lite avundsjuk, skulle inte vara helt fel att ha ett eget litet sött barn, men det får vi ta i framtiden. Hoppas ni alla mår kanonbra! Hörs mer framöver, njut nu av att äntligen få träffa er dotter, kramar Anna

    2009-08-06 | 21:01:18
  • Sofia säger:

    Det är verkligen heeeelt fantastiskt!

    2009-08-06 | 21:25:57
    Bloggadress: http://meningsls.blogspot.com
  • Maria säger:

    gud vad söt!:D grattis!!:D

    2009-08-06 | 22:51:18
    Bloggadress: http://lifeasbillyknowit.blogg.se/
  • Maggan Dunder säger:

    Grattis! Vilken sötnos ni fått =)

    2009-08-07 | 22:34:29

Kommentera inlägget här: