Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Sol och bad

Kategori: Allmänt

Tog visst lite helg från bloggen också. Har varit ut i solen HELA helgen och bara njutit, underbart. Har till och med gjort premiär dopp i poolen. Blev två dopp igår då det bara var 16 grader, men idag kunde man njuta mer i vattnet då det hade gått upp till hela 19 grader och Henrik vågade sig till och med i.

Igår kväll var jag iväg med jobbet på räkbåten, riktigt trevligt med kändes lagom för mig att lämna sällskapet när vi kom i land strax efter kl 22.

Idag har jag hunnit med en promenad på golfbanan också då jag följde med när Henrik och Jens spelade, men avvek efter 11 hål då jag åkte hem till solstolen istället.

Av blivande faster och kusiner fick vi igår ett bäddsätt till vagnen, badlakan och strumpor till lilla Krabaten.


Imorgon börjar en ny fullbokad vecka igen med massa roliga saker då vi ska till USÖ (Universitetssjukhuset) på någon form av bildspel om jag fattat rätt med föräldragruppen. Tisdag är det träff med föräldragruppen, på torsdag fyller Emelie 10 år och då är det kalas och på lördag tar min kusin studenten i Nynäshamn och då bär det av dit.

Nej nu ska jag titta fall bäddsättet har torkat som jag tvätta förut, så jag kan bädda i ordning vagnen, sen ska jag nog se på Robinsson som jag spela in igår och bara slöa i soffan resten av kvällen.

Ha en bra kväll.  

51 DAGAR KVAR ♥

Snart helg ingen...

Kategori: Allmänt

Idag har det inte hänt mycket. Jobbat som vanligt mellan 08.00-12:00 och sen passade jag Emelie och Ebba i ca 1 timme. Ebba provkörde barnvagnen och visade hur hon ska göra sen när Krabaten kommer, hon har riktigt roliga tankar kring detta.  

Har varit ganska trött i dag och varit lite halvt uttråkad, inte känt för att ta mig för något speciellt heller, kan ju hoppas att det är vädret det beror på.  

Är inge kul på tv ikväll, så ska nog gå och lägga mig i sängen och läsa. Har ju tv där också om jag skulle ångra mig och vill titta och det bästa av allt det gör inge om man somnar.

Men imorgon är det fredag och då ska solen och värmen återkomma och det ska tydligen vara fint HELA helgen om man tittar på SMHI och då har jag inga problem med att sysselsätta mig, då blir det solstolen med en bok och kanske premier dopp i poolen. Blir ju också räkbåten på lördagkväll med jobbet

Hitta några bilder på mig som barn.

                                     
  

♥ 54 DAGAR KVAR ♥

Vecka 33

Kategori: Allmänt

Då var vi inne i en ny vecka igen, känns som tiden går fort ibland men ändå känns det som en hel evighet kvar tills vi får träffa vår lilla Krabat. Alltså vecka 33 eller vecka 32 + 1 dag och gått in i månad 8.

Krabaten ska väga ca 2,2 kg, kanske inte stämmer på vår lilla, som är lite kortare än den ska vara. (Mätte 28 cm igår hos barnmorskan).
Krabatens hud har börjat ändra färg från röd till rosa och dens kropp fortsätter att lagra underhudsfett. Mängden fostervatten ökar inte längre utan nu ligget det kvar på samma nivå fram tills födseln.
Hjärnan växer mycket snabbt nu och Krabatens huvud ökar med ca 9,5 mm.
Ska jag fixa lite här innan det är dags att åka iväg och fixa faderskapsintyg och sen fara och jobba mina 4 timmar.
Ha en bra dag alla läsare.


♥ 55 DAGAR KVAR ♥ och 17 dagar kvar på jobbet med idag

Dags att uppdatera lite

Kategori: Allmänt

Dags att uppdatera er läsare lite, igår hittade jag ingen tid till att göra det.

Igår var vi på föräldraträff igen, lika kul som vanligt, dagens ämne var amning, kanske inte blev allt för mycket klokare i just den frågan måste jag erkänna. Blev mest att vi kom in på det att Universitetssjukhuset i Örebro har beslutat att mammorna och deras barn ska bli hemskickade mellan 6-24 timmar efter förlossningen. (Måste dock tillägga att både mamman och barnet måste må bra först, så jag är inte allt för orolig över just den saken, det löser sig nog den dagen det är dags för det).


Idag har jag varit hos barnmorskan och det är nog en liten Krabat som vi väntar på än så länge. Krabaten hade inte riktigt vuxit så mycket som den skulle för att följa sin kurva. Barnmorskan fick det till att Krabaten nu är 28 cm. Ska dit om ungefär två veckor igen och se om den vuxit mer, men de växer tydligen lite i perioder också och sen beror det lite på hur de mäter, så ingen fara än. Hjärtljudet var bra och det är väl det viktigaste som Henrik sa. Hade ett snitt på 140 slag per minut.  Den har nog också vänt sig lite till rätta då den sparkar mig på revbenen flera gånger per dag, mindre skönt kan jag upplysa om.

Nu ska jag fixa det sista inför tjejkvällen här. De kommer nog dyka upp inom en timme.

Ha en jätte bra kväll alla läsare, det ska jag ha.
 
56 DAGAR KVAR

Mycket nu.....

Kategori: Allmänt

Då var det söndag igen efter att det känns som jag haft helg i evigheter, klagar inte. Har nyss kommit in från uterummet, min nya favoritplats. Där har jag suttit och läst i ca 3 timmar, mycket skönt. Har hunnit med en sväng till Marieberg idag där jag inhandlade en klänning, födelsedagspresent till Emelie som snart fyller 10 år bland annat. Vi var också en sväng till Hallsberg och tittade på när hon spelade fotboll.

Igår eftermiddag/kväll träffade jag Lollo, mycket trevligt hade vi och kul att få se hennes nya lägenhet. Blev dock ingen bio, vi hyrde film istället och satt och pratade en massa. Mer prat blir det på tisdag när hon och Fia i alle fall kommer hit på lite tjejkväll, få se om de andra två också dyker upp.

Känns som det händer mycket den här veckan, vet inte riktigt hur jag lyckades få in så mycket kul. Imorgon måndag är det föräldragruppsträff igen.

Tisdag ska jag jobba 7-11 för att jag ska till barnmorskan 11:30 och på kvällen kommer tjejerna.

Onsdag ska jag jobba 12-16 för att vi ska och fixa faderskapsintyg på förmiddagen.

Torsdag ska jag passa Ebba en stund på eftermiddagen. Och på lördag ska jobbet iväg med räkbåten, ska bli riktigt kul. Tur att man bara jobbar halvtid så att man både hinner med allt roligt och framförallt orkar med allt roligt. Ska också försöka hinna träffa Susanna någon dag, men det hinns nog det också.

Nej nu får det bli en dusch och sen kanske lite plock med tvätten eller så blir det soffan direkt, vi får se.

Just ja, glömnt att säga att jag har blivit tillfrågad om jag vill vara med i radio angående bloggen, P4 Värmland. Då jag ju bloggar om hur det är att vara gravid. Vet inte riktigt än hur jag ska göra, (men jag funderar på det fortfarande Anna och jag lovar att bestämma mig under veckan och meddela dig).

♥ 58 DAGAR KVAR ♥

Hej!!

Kategori: Allmänt

Då var det lördag förmiddag och jag ska bara ta det lugnt fram tills att jag ska in till Örebro och träffa Lollo i eftermiddag eller runt 16 tiden, sen får vi se vad vi hittar på. Kan hända att det kanske blir bio, men vi får se.

Ska sitta i uterummet i solen och läsa fram tills dess tror jag. Måste ju använda det nu när det äntligen är klart, hihi :-)
Det blev klart i torsdags kväll, eller helt klart var det tydligen inte, vi var och köpte stuprännor till det igår och det var INTE gratis kan jag lova.

Igår kväll kom Robban och Jennie över och vi grillade och satt och pratade riktigt länge och det var riktigt trevligt. Och att det kom en regnskur gjorde ju inge då det både var torrt och ganska varmt där inne. Känns som vi fått ett till rum nu.

Nu ska jag förflytta mig ut. Ni får ha en riktigt bra lördag, det ska jag ha.   

  

♥ 59 DAGAR KVAR ♥

Vecka 32

Kategori: Allmänt

Så är det ytterligare en vecka mindre kvar det speciella datumet.

Har gått in i vecka 32 nu eller vecka 31 + 1 dag som barnmorskan hade sagt. Imorgon är det 2 månader kvar till det beräknade datumet. Börjar nog se ljuset i den långa tunneln av väntan ♥ 


Krabaten är nu ca 29 cm lång från huvudet till stjärten eller ca 42 cm lång från huvud till tå och väger ca 2 kg.

Krabatens 5 sinnen fungerar nu och den kan också vrida på huvudet. Alla inre organ fortsätter att mogna. Krabaten sover omkring 90-95 % av tiden, men under den vakna tiden tränar den på att öppna och stänga ögonen. Andningsträning pågår också hela tiden för att stärka lungorna och få de mer mogna.




Nej ska nog lägga mig och läsa lite tills Henrik kommer hem. Ni får ha en bra eftermiddag och kväll. (Jag kommer nog gå upp och ta en och annan titt på barnvagnen också under eftermiddagen och kvällen).  

♥ 62 DAGAR KVAR ♥ och 20 dagar kvar att jobba

Barnvagn + babyskydd

Kategori: Allmänt

Då var äntligen den efterlängtade barnvagnen hemma, babyskyddet fick vi också med oss. Så nu har vi nog nästan allt. Ska bara inhandla lite sängkläder till vagnen så är jag nog nöjd sen. Eller kan man bli nöjd någon gång? Man kanske alltid kommer på mer saker, jag vet inte.


Taket på altanen har också kommit upp ikväll, så nu är det bara dörrarna som saknas och förhoppningsvis är de på plats innan helgen är slut.

Nej nu är det desperate housewives på tv. Ha en trevlig kväll.

   
                                      
 

Väntar på barnvagnen

Kategori: Allmänt

ÅÅÅ vad glad jag är. Vi kommer få hem vår barnvagn idag, Henrik ringde för en liten stund sedan och berättade att de hade ringt från butiken och att vi fick komma och hämta den nu. Ska bli sååå spännande och se hur den kommer se ut, eftersom vi inte har sett den i verkligheten än.
Lovar att lägga ut bilder på den ikväll. Nu ska jag räknar ned timmarna till Henrik kommer hem ca 16,30. Undra vad jag ska fördriva tiden med tills dess?

Får se om vi får hem babyskyddet också, det får bli en överraskning. Känner mig som ett barn på julafton just nu.

Hör av mig senare, ha det bra så länge alla läsare.

Föräldragrupp 2

Kategori: Allmänt

Måndag och en ny vecka är igång och vi har avklarat den andra gången på föräldragruppen. Idag var ämnet FÖRLOSSNING, ganska roliga diskussioner kom igång. Gillar gruppen, känns som vi är en ganska stor blandning av människor.  

Vi fick också titta på en dvd om andning bland annat, (gjorde det förra gången också och kommer nog titta lite på den varje gång). Henrik snappade fort upp det momentet då man skulle nypa tjejen i låret så att hon fick träna på att andas med lite smärta. Tror dock inte att jag kommer hinna känna så väldigt mycket smärta innan jag bryter ut i skratt, eftersom jag är så kittlig. Får se hur mycket vi kommer träna detta moment, hmmm.

Annars idag har jag inte gjort allt för mycket, tagit det ganska lugnt, då jag bara tagit hand om lite tvätt. Klagar faktiskt inte på vädret heller, skönt med lite regn ibland, (bara det inte blir allt för mycket/ofta). Nej nu ska jag sätta mig i soffan. Ha en bra kväll.

♥ 64 DAGAR KVAR ♥ och 1 månad kvar att jobba eller 23 dagar :-) 

Söndag

Kategori: Allmänt

Så var helgen över eller nästan i alle fall, men den här veckan som kommer är ju en kort vecka, då jag gissa att många av er läsare tagit ledigt på fredag också....dock inte vi.

Idag har vi fått massa gjort här hemma. Vi har fyllt upp polen och gjort den sommarklar, nu är det bara att vänta på värmen så man kan bada. Vi har också gjort en hel del på uterummet, eller Henrik har gjort och jag har suttit i solstolen och övervakat arbetet :-) Jag ska försöka mål det sista någon dag under veckan då vädret tillåter.


Håller tummarna för att vi ska få vår barnvagn den här veckan, står på emmaljungas hemsida att vagnarna kommer levereras komplett vecka 21 och det blir det ju nu :-) Vi kommer också att få hämta ut babyskyddet samtidigt.

Känns som vi börjar få det mesta nu, eller är lite småsaker som saknas och kanske en byrå om vi nu ska inhandla den. Inhandlas byrån ska vi måla om den först så den passar in i Krabatens rum med det andra vita/svarta möblerna. Då vi inte hittat en sådan vi vill ha, då får man skapa det själv.

Nej kanske ska fixa lite kvällsmat här hemma, Henrik kommer snart hem då han varit iväg och spelat innebandy och jag gissar att han är hungrig.

Ha en trevlig kväll och arbetsdag imorgon. Imorgon ska jag först jobba som vanligt mellan 8-12, sen är det föräldraträff igen på kvällen ska bli riktigt kul och något jag ser riktigt mycket fram emot.  

♥ 65 DAGAR KVAR ♥   


Mina jeans som jag fortfarande får på mig

Jeans och lite annat

Kategori: Allmänt

Henrik jobbar extra idag och då tyckte jag att jag lika gärna kunde gå upp med honom. Sitter här och försöker samla krafter till att börja städa.

Måste dock säga att jag blev överlycklig igår då jag provade ett par av mina gamla jeans och jag fick på mig dem, kunde till och med dra upp jylfen och knäppa knappen nästan utan problem. Insåg också igår när jag provade andra kläder att de inte sitter riktigt som det var tänkt när man köpte dem för nått år sen, en tröja som var lite halv lång sitter nu precis under magen till exempel.  

Dagens aktiviteter består först av att städa som sagt, sen ska jag ta mig en ordentlig promenad och fortsätter solen hålla sig framme så blir det solstolen en stund med lite vila för att orka med ikväll. Ikväll så ska vi in till Örebro på fest och som det ser ut så blir det krogen också.....ska bli riktigt kul, vet inte när jag satte min fot på krogen senast.

Nej nu ska jag ta ett ryck, så jag blir klar någon gång.

Ha en underbar dag alla läsare.

♥ 66 DAGAR KVAR ♥

Fredag igen

Kategori: Allmänt

Så var det fredag igen och en hel helg att se fram emot. Eller jag kanske inte ska klaga över mina veckor med 20 timmar på jobbet per vecka och 4 timmar om dagen. (Ganska perfekt måste jag nog säga).

Idag var det riktigt skönt att sluta tidigt då det var fint väder och man kund ta på sig bikinin och pressa några timmar i solen. UNDERBART

Igår gick jag vårruset med några på jobbet. Kändes lite konstigt att inte få/kunna springa när man såg så mycket folk spring om en. Men vi fick en trevlig promenad och jag kanske ska vara glad för att det bara blev en promenad och inge spring då jag varje gång skulle vända mig i natt så högg det till i mina ljumskar och jag vaknade, inte så skönt. Det försvann i morse och nu är det som vanligt igen, skönt. Känns också som huvudvärken börjar släppa lite mer och mer nu, riktigt skönt om den skulle kunna försvinna, då har jag nog inga krämpor längre, blir i alle fall Henrik glad att slippa höra mig klaga :-)


Tror inte alltid att jag fattat att jag är gravid än i alla lägen. Bland annat på jobbet när jag måste åka ut och leta i materialet och folk säger åt mig att inte lyfta kartongerna, känner mig lite som ett fån när jag bara står där bredvid och tittar på när de andra jobbar. Lite krångligt när jag alltid måste ha någon med mig ut, känner sig inte så självständig och så får man fixa allt när någon har tid att följa med en och hjälpa en, fast det är oftast inga problem. Har redan fixat hjälp till nästa vecka, då jag har massa att åka ut och titta på.

Har kommit på att fredagar är riktigt tråkiga kvällar, framförallt när Henrik jobbar som ikväll och jag inte har något speciellt att göra. Det finns typ inget på tv och ja så mycket projekt har jag inte riktigt ork till att ta tag i på fredag kvällar, i alle fall inte idag.

Men ska nog hoppa in i duschen snart och sen prova lite kläder då vi ska bort imorgon och jag kan ju som sagt inte riktigt ha alla kläder som hänger där i min garderob. (Fast 21,30 är det ju Berg flyttar in, det tycker jag oftast är ganska kul att titta på).

Ha en fortsatt trevlig kväll alla läsare.

♥ 67 DAGAR KVAR ♥

Vecka 31

Kategori: Allmänt

Ytterligare en vecka mindre att vänta.

Har gått in i vecka 31 nu eller vecka 30 + 1 dag som barnmorskan hade sagt.

Igår var det precis 10 veckor kvar till beräknad nedkomst av Krabaten.

Krabaten är nu ca 28 cm lång från huvudet till stjärt eller ca 40 cm lång från huvudet till fot och börjar närma sig sin födelselängd nu och väger ca 1,8 kg. Krabatens kropp har generellt vuxit klar nu, men den behöver fortfarande gå upp i vikt.

Hjärnan växer snabbt nu i slutet för att hinna växa färdigt. Lungorna är det organet som bli färdigt sist.

Krabatens ögonfärg bestäms ungefär vid den här tidpunkten, men det kommer inte att visa sig förrän sex till nio månader efter födseln. Detta för att pigmenten i ögonen ska kunna färdigbildas så behöver de nämligen ljus.

Vithyade barn föds i regel med mörkblå ögon och det kan dröja månader innan vi kommer se vad Krabaten kommer få för ögonfärg.

Ögonlocken är ofta öppna medans Krabaten är aktiv och pupillerna i ögonen vidgas och krymper när det rödaktiga ljuset skiftar i magen. Och när Krabaten sover så är ögonen stängda.


Känns som jag fått mycket gjort i dag både på jobbet och hemma. Hemma har jag rensat lite ogräs, målat panelen på insidan av uterummet och sen har jag gjort rabarberkräm och lasagne.  

Nu ska jag ta en dusch sen blir det nog att sova för mig snart, har nämligen ganska ont i huvudet just nu och det är ju en dag imorgon också. Imorgon ska jag gå Vårruset med några på jobbet, hoppas på att det blir trevligt.


Natti, natti


♥ 69 DAGAR KVAR ♥

Bestämt....

Kategori: Allmänt

Nu var det bestämt, postat och klart. Jag kommer att jobba 50 % tills den 18 juni. Min bors födelsedag, dagen innan midsommarafton. Efter det tar jag och går hem på obestämd tid och börjar vila upp mig ordentligt tills lilla Krabaten ska komma med sin efterlängtade entré. Går alltså hem nästan en månad före beräknat datum. Få se om jag kryper på väggarna de sista dagarna eller om det går bra.

Alla är välkomna att underhålla mig då, så kommer nog tiden att gå fort.  

Nej, nu ska jag ta och röja upp lite här hemma innan det blir en dusch och sedan en tur in till Örebro och hem till Emeli för att umgås och titta på Desperate Housewives.

(Igår slogs det nytt rekord på bloggen också).

70 DAGAR KVAR och 25 dagar kvar på jobbet

Föräldragrupp

Kategori: Allmänt

Nu har vi klarat av den första föräldragruppsträffen. Den var mycket trevlig och roligt var det ju också när man kände igen 2 par.
Vi var tydligen en ganska stor grupp, var 8 blivande mammor och alla utom 2 hade med sig de blivande papporna. Det var alla vi som skulle få barn i juli och bor i Kumla som var där.
Idag var det mest introduktion då vi fick dela upp oss mammorna för sig och papporna för sig och skriva ner frågor som vi ville ta upp under de återstående träffarna. Vi kommer att ses ca en gång i veckan i sex veckor fram över tror jag det var.

Och den 2 juni är det vi som ska ha med fika, blir att komma på något bra.....ett tag kvar att fundera som tur är.

Nej, nu ska jag ta och sätta mig i soffan och titta på tv resten av kvällen. Trevlig kväll

Humöret är på topp...

Kategori: Allmänt

Humöret är på topp fast det bara är måndag och huvudvärken fortfarande sitter kvar.

Jobbar som sagt bara 50 % nu och det kommer jag få göra tills jag går hem på semester/mammaledighet, känns hur underbart som helst. Fick nämligen godkänt att ta ut havandeskapspenning från och med den 25 maj och som sagt så är jag sjukskriven 50 % tills den 24 maj. Livet känns ganska bra just nu. Känns som det också börjat närma sig, känns inte riktigt lika långt borta längre tills vi får träffa Krabaten ♥

Ikväll ska vi gå på föräldraträff för första gången. Ska bli spännande och se vad det är för folk med.
(Kanske blir ett till inlägg ikväll efter föräldraträffen).

Ha en fortsatt bra dag alla läsare.  

♥ 71 DAGAR KVAR ♥

Hallå!!!

Kategori: Allmänt

En lugn lördag eller helg till och med. Har varit ute och gått en sväng i blåsten, varit på företagsmässan här i Kumla en snabbis och nu väntar vi på att Emelie och Ebba ska komma som vi ska vara barnvakter åt ikväll/natt.

Har pysslat lite med "Boken om dig" också som handlar om Krabaten. Letat lite kort på Henrik och mig bland annat. Vi har kommit fram till att vi är motsatserna mot varandra, haha. (Bildbevis kommer en annan gång). 

Nej, nu ska jag förbereda lite tacos som blir kvällsmat hos oss idag. Sen blir det nog soffan och tv resten av kvällen med tjejerna.

Ha en trevlig kväll.


♥ 73 DAGAR KVAR ♥



Vecka 30 + lite annat

Kategori: Allmänt

Känner mig lite nere just, var hos läkaren imorse med min huvudvärk som sakta har kommit tillbaka och blev sjukskriven 50 % igen, inge kul alls faktiskt. Känner mig RIKTIGT klen. Ska vara sjukskriven 50 % tills den 24 maj, då jag hoppas på att jag ska få igenom min havandeskapspenning från och med den 25 maj. Det handlar om ca 2-3 veckor. Men än så länge lever jag i ovishet.

Har också gått in i vecka 30 idag, eller vecka 29 och 1 dag som barnmorskan hade sagt.

Som jag skrev igår är Krabaten cirka 27 cm lång och väger cirka 1,6 kg. Den får fortfarande plats att slå en kullebytta där inne i magen, men nu börjar det bli riktigt trångt där inne.


Kanske inte just nu, men så sugen som jag varit på att ta en riktigt lång löprunda den här våren har jag nog nästan aldrig varit förut. Har nu kommit fram till att jag vill springa Göteborgsvarvet nästa år. Blev sugen på detta då Henrik fick hem den tidningen och anmälningslappar. Ska försöka få iväg en anmälan medans det finns platser kvar, kanske ska ta Lidingöloppet också satt och titta på lite bilder från tjejklassikern förra året, blev också sugen på att göra den igen. Det är ju mycket roligare och träna om man har ett mål med det hela och nu har ju tider att slå i alla de loppen =)
 

Lidingö tjejlopp 2008-09-29


Tjejklassikern avklarad 2008

(Hittade dock inte bilderna från Tjejvättern och Vansbrosimmet. Och bilderna från Tjejvasan fick jag inte in på bloggen).

Liten updatering

Kategori: Allmänt

En lite uppdatering av läget. Idag har jag varit hos barnmorskan och allt var bra som vanligt, skönt. Krabaten hade växt 2 cm sen sist, var nu 27 cm och hjärtslagen låg kring 140.   

Jag har ju dock fått tillbaka min huvudvärk, mindre kul. Så imorgon ska jag till läkaren, får se vad hon har att säga. Känns inte som om hon kanske kan göra så mycket åt det, men återstå att se.

Vi har också fått våran inbjudan till föräldragruppen. Den kommer att börja nästa måndag och hålla på i sex stycken måndagar fram över. Ska bli kul och intressant.

Nepp, nu ska vi iväg och kolla på lite fotboll här. Östansjö - Yxhult, herrar division 5, hehe, hoppas att det inte börjar att regna bara.   

Dagen och helgen börjar närma sig sitt slut.....

Kategori: Allmänt

Nu är jag här igen. Dagen och helgen börjar närma sig sitt slut. Har faktiskt fått ganska mycket gjort idag fast jag inte hade några direkta planer. Vi har varit på Marieberg en sväng och där inhandlande jag bland annat blommor som jag planterat men också sängkläder till spjälsängen, som dock inte var helt gratis...

Nu ska jag ta och städa lite här innan det är dags att göra köttbullar som vi ska äta till kvällsmat ikväll när Henrik kommer hem från jobbet.

En ny vecka väntar och imorgon ska vi på informationsmöte hos Försäkringskassan, får se om vi blir nå klokare på det här med föräldrapenning och på tisdag ska jag till barnmorskan igen. Så får nog inte ihop 40 timmars arbete den här veckan heller och nu är det förhoppningsvis bara tre veckor kvar att jobba heltid.

Nu är det dags att ta tag i städningen här som sagt, ha en trevlig kväll alla läsare.

Skötbord med mera

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag var inne och skrev igen. Har varit underbart väder än en gång under en helg och denna gång hade vi ju en extra dag =) idag är det väl lite sämre kanske, men fortfarande ganska varmt och skönt ute. (Dock skulle inte jag vara des som blev ledsen om det kom lite regn just nu).

Har varit borta sen i torsdags då jag först åkte till Karlstad för 50-års kalas, sen vidare hem till mamma och pappa, men nu är jag hemma igen. Vi har även köpt skötbordet nu, eller jag gjorde det när jag var i Karlstad i torsdags, så det ägnade vi bland annat gårdagskväll till att bygga ihop och det blev riktigt bra. Nu står det på plats och bara väntar på att bli använt. Har även lagt dit blöjorna och våtservetterna och lite annat som vi fick när vi var på barnmässan i Karlstad för ett tag sen=)

När jag var hemma hos mamma och pappa gick jag igenom mina och min brors gamla barnkläder och hittade en del som vi kan använda, dock var ju en del rosa och en del blått....så allt kommer väl inte gå att använda=) Fick även med mig hem lite filtar och leksaker som vi haft och även dopklänningen som min mormor har gjort och jag och mina kusiner har haft på mammas sida.

Nu ska jag nog väcka Henrik och sen göra frukost och så får vi se vad jag gör med den här dagen, skulle vilja åka iväg och köpa jord och lite blommor, men vi får se vad det blir av den här dagen.


♥79 DAGAR KVAR ♥