Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Hej!!

Kategori: Allmänt

Det verkar som det tar på krafterna att bada. Olivia har inte ätit sedan strax innan kl 7 imorse och hon har legat ute och sovit sedan vi kom hem från babysimmet strax efter kl 10. Idag var det en pigg och glad Olivia som badade. Hon pratade i vattnet och tyckte det var riktigt skönt.


(Bilden är från förra gången)

Så det blir att kliva upp vid kl 6 på tisdagsmornar och leka med Olivia i en timme så att hon sedan blir trött och hinner sova en timme innan vi ska iväg och bada.
Funkade faktiskt riktigt bra i omklädningsrummet idag också, då jag kunde dusch utan att höra ett skrik från henne.


(Bilden är från förra gången)

Imorgon bär det av med tåg till Karlstad, får se hur det går. Vi ska dit och träffa Maria och hennes dotter Thea och förhoppningsvis hinna träffa Malin och hennes dotter Moa också. Sen så åker mamma, jag och Olivia tillbaka på kvällen och då har Henrik förhoppningsvis hämtat hem vår nya soffa.
Sen blir det att fixa det sista inför dopet på lördag, känns som jag har det mesta under kontroll.  

Igår var vi och hälsade på Madde och hennes två pojkar Wille och Max, jätte trevligt. Får nog bli oftare nu framöver eftersom vi båda går hemma och är mammalediga.  

Nej nu ska passa på at ta hand om tvätten medan min älskling fortfarande sover där ute i vagnen.
Ha en bra dag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: