Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

GOTT NYTT ÅR

Kategori: Allmänt

Julen är över men tomtarna står kvar här hemma i hörnen och får nu vårt hem för sig själva 1 vecka då vi imorgon lämnar landet för varmare breddgrader. Imorgon är det alltså dags. Då bär det av till Gran Canaria med familjen Lodén. Vi håller alla tummar vi har för att det ska vara så bra väder så vi kan tillbringa nästan alla Olivias vakna timmar i polen.
GOTT NYTT ÅR på er här hemma.
Här kommer lite bilder från våran julafton

GOD JUL

Kategori: AllmäntÅrets julkortOlivia klädde granen i morseNu är det bara att invänta tomten.....

julen närmar sig.....

Kategori: Allmänt

Julen närmar sig. Bara 1 dag kvar och bara 1 dag och 1 vecka kvar tills vi åker. Allt är klart här hemma och vi har nog haft läget under kontroll hela tiden.
Imorgon är det jobb 7-12, sen får jag ta julledigt.
Här kommer lite bilder på vår lilla tokiga tjej som är sig själv nu efter sin sjukdom.
Här är vår resevagn som inhandlats i helgen för endast ett par hundra. Dock är det inte kanske min idol på den och jag hade aldrig trott jag skulle gå runt med Olivia i en sådan vagn. Hello Kitty....men, den var billig och i fint skick och då vill vi inte lägga pengar på en vagn som inte ens överlever flygresan.

Sjukling och lucia

Kategori: Allmänt

Hej!

Nu var det ett tag sen igen. Vi har haft en sjukling här den senaste veckan. 
TV är bästa underhållningen när man är sjuk.

  
Ska ut och få lite luft i nya overallen

 
Så här kan man också leka när man är sjuk......

Men nu hoppas vi hon är frisk och sig själv igen.
Idag har Olivia varit och fått spruta inför resan. Så en sak att bocka av listan. Det närmar sig. Bara 17 dagar kvar tills vi åker till solen.....LÄNGTAR. Fast jag njuter för fullt av vintern också för älska verkligen den. Och i år är ju vintern alldeles, alldeles perfekt. Eller hur?

Igår träffade vi hela föräldragruppen för föräldrar/lussefika och skulle försöka ta kort på alla våra små tomtar. Tror bilderna visar hur det gick......

 

och så här såg det ut för ett år sedanMen trevligt var det och kul att få träffa alla igen.

Hittade de här bilderna på Olivia som togs för några veckor sedan, som jag bara kände mig tvungen att lägga upp. Tror någon mer tycker denna leksak är kul......
   

  

Nu händer det mycket

Kategori: Allmänt

Puerto Azul
[MorePhotosText]
Här ska vi fira in det nya året. Platsen är Gran Canaria. Ska bli helt underbart att få åka på en resa med familjen. Olivias kompis Lykke och hennes mor och far ska också följa med på resan. Jag ser verkligen fram emot detta. Är dock en del som måste fixas först.
Så i fredags var vi och inhandlade ett par sandaler åt Olivia. Hon på Kavat tittade lite konstigt på mig.
6040 Babysandal, Natur Dessa skor blev det. Nu håller jag tummarna för att de ska passa i början av sommaren också.
Och på fredag ska vi till BVC och Olivia ska få spruta inför resan. Dock har hon feber nu och hon får bara sprutan om hon är feberfri. Så nu håller vi tummarna för att hon blir frisk fortast möjligt.
Vi har också blivit med soffbord igen. Då vi sålde vårt soffbord för ca 3 veckor sedan har vi varit utan. Vi hade sett ut ett på Ikea som vägrat funnits i lager. Men idag så kom det in=) Så nu har vi både fått ny tv-bänk, (som inhandlades i lördags) och soffbord till vardagsrummet. (Foto kommer så fort Olivia blivit frisk).
Detta soffbord pryder nu vårt vardagsrum.
VEJMON Soffbord  Längd: 140 cm Bredd: 66 cm Höjd: 47 cm