Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Kalas och shopping

Kategori: Allmänt

Jag och Olivia har mättat vårat shopping behov den här veckan, eller jag kanske har mättat mitt och Olivia har snällt följt med.

Detta är några av sakerna som inhandlades.

Kappan, klänningarna och ett par av skorna köpte vi inför kalasen vi ska på i helgen. Fårstår inte varför alla ska tajma in och fylla år på samma gång. Blir ju inte ens kul att gå på kalas då.

Jag känner inte att jag hinner gå på något av kalasen i helgen då äntligen vårat fråd är fördigt och jag 100 gånger mer skulle vilja vara hemma och inreda det och rensa bland alla våra saker. (Kännar att min tid är 1000 gånger viktigar nu när Olivia finna och jag jobbar, då vill jag inte ha av några påtvingade måsten utan göra det vi känner för istället).
Men, men man har inge val så det är bara att leta på kalasklädera och dra på sig kalasleendet och gå så snällt. Men ingen tårta och inga kakor blir det för mig då jag har sockerförbud till och med 1 december. Så man får väl hoppas på att det bjuds på annat också, annars får jag och Olivia dela på hennes frukt och rån =)

 imorgon är det kalas för Olivias kusin Ebba fyller 7 år och Olivias faster Annelie. 

 På söndag är det Olivias kompis Lykkes 1 års kalas som står på schemat.

Men shoppingbehovet är inte mättat ännu. Imorgon ska vi besöka Ikea för att köpa ett nytt soffbord bla och sen ska jag inhandla mig nya träningskläder också.


Har funderat lite den här veckan om min blogg. Känner bara ett måste av den, det känns inte lika kul längre. Men jag håller i ett litet tag till och ser om jag får tillbaka glädjen. Annars lägger jag nog ner den eller iaf lösenordsskyddar den. Så bara de jag vill får läsa den.
Men som sagt den finns kvar ett tag till medan jag fuderar.

Ha en bra helg på er alla läsare, det ska vi försöka ha =)Kan äta själv, målning, skogen och 2 år

Kategori: Allmänt

Hej kära läsare!

Här kommer lite bilder på vår tjej.

Här får det inte matas länge. Olivia tycker hon ska äta själv. Försöker man stoppa in en sked i munnen ruskar hon på huvudet och säger nu mera NEJ!!!! Så blir städning efter varje målit nu mer.Måla med fingerfärg är alltid kul. (Eller kanske kladda)
 

 

Sen har vi varit i skogen och grillat korv och busat med Olivias kompis Elsa och hennes mamma. Jätte trevlig.
 

Och idag är det 2 år sedan vi förlovade oss ♥


Nu blir det duschen för mig efter dagens träning och sen blir det nog Rallybrudar och sängen för att ladda för en heltidsvecka igen.

Hej då

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat som vanligt mellan 8.00-14.30. När jag kom hem så blev det ett snabbt klädbyte innan Olivia och jag gjorde oss redo för att möta upp Olivias kompis Elsa och hennes mamma i Viaskogen för lite lek i skogen och grillning. Vi hade en riktigt mysig eftermiddag.
Nu här hemma har vi plockat fram lite saker som ska till olika adresser imorgon då vår familj ska sova på olika ställen. Jag ska till Karlstad och gå på Mamma Mia med min mor och sen sover vi båda över hos Emil, min bror. Henrik jobbar så Olivia ska göra premiär med att sova borta en hel natt själv hos sina kusiner. Kommer garanterat gå jätte bra. Är inte det minsta orolig.
På lördag får jag besök av Anna, en kompis från student tiden. Vi har nog inte setts på typ ett år, ska bli jätte kul. Sen på lördag kväll ska vi gå ut och äta hela familjen, ska bli mysigt.  Då vi firar 2 år på söndag ♥

En underbar höstdag

Kategori: Allmänt

Vilken underbar höstdag det varit idag. Jag och Olivia passade på att ta en långpromenad när jag kom hem från jobbet och sen busade vi med kameran bland alla underbart fina höstlöv.Söndag och bilder

Kategori: Allmänt

Då var det söndag igen och jag bjuder på lite bilder. Dock inga då Olivia står på ett ben....

Vår lilla solstråle ♥

MIN vinst på Sannamarken
  

  Bada är alltid kul
Vår lilla bustjej


Lek med kusinen Ebba

1 ben....

Kategori: Allmänt

Måste berätta något roligt  =)
Ikväll innan Olivia skulle lägga sig så frågade vi henne om hon kunde stå på ett ben. Jag och Henrik visade hur man gjorde. Och hon ställer sig på ett ben och gapskrattar, så söt och duktig. Sen bytte hon ben och tog upp det andra i luften. Vi börjar få en riktigt stor tjej nu. Hela 14 månader blir hon imorgon vårt stora ♥
Igår försökte hon äta med två skedar. Hon har väl sätt hur det ser ut när vi äter med kniv och gaffel.
Ska försöka hinna ta lite kort på henne imorgon när hon busar. Ska försöka skicka med Henrik kameran till lek och buslandet också som de ska besöka imorgon. Fullt upp har min lilla älskade familj här hemma.