Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Sova...eller inte

Kategori: Familjen

Jag borde sova, men har länge tänkt ändra om på sidan och nu fick jag lust. Bilder väntar vi med tills vi blir 4 i familjen........
 
Detta betyder att jag kommer vara jätte trött på jobbet imorgon, tur är väl att det är fredag och jag då bara jobbar till 13:30 sen tar vi en helg utan planer. Har inte haft en sådan helg sedan semestern. Ska bli skönt. 
 
 

Kläder....

Kategori: Vincent

Jag längtar efter mina kläder. Tänk känslan att dra på sig sina älsklingsjeans. Dock vet jag att jag inte har några älsklingsjeans i min garderob, men nu längtar jag efter dem allihop. Kan fortfarande ha två par av mina vanliga som tur är för det där med gravidkläder är inte min grej har jag insett.
Jag och Olivia var på klädparty i kväll. Kunde ha handlat ganska många saker åt mig själv, men fick nöja mig med att handla till barnen istället ♥ 

På bilden är några av kläderna jag fortfarande kan ha i min garderob......men nu är det bara 30 dagar kvar till dagen ♥ eller 44 om den triv lika bra som Olivia. 

Man hinner mycket på en tisdag

Kategori: Olivia

Vi har hunnit med mycket idag. Olivia har varit på dagis, hunnit cykla, varit i lekparken och busat med en kompis, pärlat lite här hemma innan vi hade riktigt höstmys i soffan innan det blev säng och saga.

  

Lenas Dansstudio

Kategori: Olivia

Idag har Olivia gjort sitt första pass på Lenas Dansstudio i Hallsberg. Var en nöjd tjej som gick hem därifrån och uppvisningen de hade på slutet har vi fått dansa flera gånger här hemma under eftermiddagen. Nu håller vi tummarna för att några till 3-åringar anmäler sig så vi får besöka detta ställe fler gånger på söndagarna fram över. 

    

    

Speedway

Kategori: Olivia

Vi myser hemma i soffan framför GP Speedway hela familjen. Eller Olivia hejar.

Nu fungerar det

Kategori: Allmänt

Vad glad jag blir. Nu fingerar det att blogga från mobilen igen. Då ska jag bli bättre på uppdateringar det lovar jag.

    

Glad 3 åring. Så här kan det gå om man haft en "gnuggis" och varit ute i solen

 

   

 

I blåbärsskogen. Ville inte ka hem, för ville äta mer blåbär. Lyckad tur. 

 

 

Semestern 2012

Kategori: Familjen

Lite bilder från våran semester som nu är över för denna gången. Eller Olivia är ledig denna veckan också.
Midsommar i Ekshärad

Camping på Öland
Bus i lekparken
Dagsutflykt till Söderköping för"lite" glass
Ett av många dopp i poolen
Pippi Långstrump på de sju haven på Lerbäcksteatern med kusinerna

3 år

Kategori: Olivia

Idag är det våran prinsessas 3-års dag. Vi började firandet igår med familjen och idag på den riktiga födelsedagen körde vi barnkalas.
Det var en nöjd tjej som somnade vid 21:30 ikväll.