Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Massor...

Kategori: Familjen

Det händer massor här.
Olivia har gått tillbaka till dagis denna vecka efter ett långt och händelserikt sommarlov.

Förra lördagen testade Henrik och jag på att gå på bröllop för första gången som gifta. Brudparet var mycket vackra och det var både en vacker och trevlig eftermiddag/kväll vi fick vara med och dela.

Veckan som gått har jag och Olivia påbörjat nya aktiviteter för hösten. Olivia har börja ridit och jag har börjat träna boxning. Vilket har resulterat i lite mindre springrundor och lite mer träningsvärk i muskler jag försöker väcka till liv. Men vi båda gillar våra nya aktiviteter massor.

Mariebergsskogen

Kategori: Äventyr

I torsdags packade vi 4 mammor och 8 barn in oss i 3 bilar och styred mot Karlstad och en heldag i Mariebergsskogen. 
Och en heldag blev det allt, jag lämnade hemmet klockan 08:45 och återvände ca klockan 19:30. En super mysig och bra dag på alla sätt. Barnen lekte och var snälla. VI hade med oss egen lunch och fika, men köpte oss stora glassar och festade på.
Vincent tyckte dock det var mindre roligt att åka hem. Han skrek nog mellan Väse och Karlskoga, så där fick vi ta  ett nödstopp med kvällsmat på Mc.....barnen var dock inte missnöjda med det :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höst och vinter

Kategori: Familjen

Vi är nu nästan redo för både hösten och vintern. Har ikväll provat vinterkläder på båda barnen och det är nog bara vinterskor som saknas på de bådas fötter så är vi helt redo. Ja kanske ett par nya vantar och en och annan mössa.
Har nu frusit ett par dagar och tro nog hösten redan hittat hit känns det som. Sommaren försvann lika fort som den kom.
Snart får man göra en brassa och tända massa ljus, längtar lite. Fast ljusen har fått lysa upp några kvällarna här hemma.

Mormor och morfar

Kategori: Äventyr

Helgen som var åkte vi till mormor och morfar där också Elin och David var på besök.
 
 
 
Denna underbara killen passa på att bli hela 10 månader under helgen också
 
 

Karlstad

Kategori: Äventyr

För en vecka sedan åkte vi till Karlstad efter att Olivia var klar på fotbollskolan och träffa Paula och Madde med familj. Det blev en tur till Mariebersskogen.
 
 
 

Fotbollsskola

Kategori: Olivia

Förra veckan gick Olivia på fotbollsskola i Hällabrottet mellan 10-12 varje dag. 
Det var en lycklig och laddad tjej vi körde dit vaje dag och en nöjd tjej vi tog med hem när träningen var slut för dagen
 
 
 
 
 
 
 
 

4-års kalas

Kategori: Olivia

Olivia blev hela 4 år den 5/8
Detta började vi redan fira på lördag morgon den 3/8
 
 
 
Familjen redo för släktkalas
 
 
 
 
Det bjöds bland annat på Glassbomb med hallonsmak
 
Kusinerna bygger ihp en del av legot som låg i några av paketen
 
Sång och paket på sängen på självaste födelsedagen 5/8
 
Är nog alla paket som ramlande in under helgen
 

4 år

Kategori: Olivia

Fyra år går riktigt fort. Men man hinner med många underbara stunder och upplevelser (också en del trotts måste erkännas).
För exakt fyra år sedan hade jag redan haft värkar i ca 12 timmar. Det skulle dröja ca 25 timmar till med värkar innan vi äntligen fick träffa vår underbara dotter.
Idag har hon avverkat sitt första poolkalas med sina kompisar. Största bekymret innan alla kompisar kom som Olivia hade var hur hon skulle hinna leka med alla samtidigt. Det löste sig fint. Alla kändes nöjda när de gick hem. Och huvudpersonen själv var jätte nöjd.
Imorgon väntar mer paket och nya utmaningar som 4-åring.