Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

INGET DÅLIGT VÄDER.....

Kategori: Äventyr

Vi har det bra här i Tandådalen. Olivia står i backen från de öppnar till de stänger nästan. Åker man lift tillsammans med henne får man skavsår i öronen, hon pratar hela tiden. 
Igår mötte vi upp Olivias kompis Alvin med familj och åkte och umgicks med dem. Vädret var inte det bästa, snöblandat regn och blåst hela dan. Barnen klaga inte en gång på vädret. 
FINNS INGET DÅLIGT VÄDER BARA DÅLIGA KLÄDER. 
Idag har jag och Olivia hängt i backen. Det har snöat och varit 1+. Som innan, inget dåligt väder. 
Fast skulle vara kul med lite sol imorgon innan vi åker hem till Kumla och firar in det nya året och vi vuxna ska jobba 2 dagar var innan vi är tillbaka här igen. 


Tittat Valles show och sen träffat Valle

Hoppas ingen behöver gå på toa i vår husvagn. Kan bli lite trångt.......


Sälen...

Kategori: Allmänt

Vi är i vårt andra hem....husvagnen i Sälen.
Här är det iaf vinter, underbart. För vet faktiskt igen som tycker det vädret som just nu har härjat i Kumla de senaste veckorn varit bra. Regn och lite mer regn eller grått som jag vet inte vad. 
Nej är det vinter ska det också vara vinter.


Kvällspromenad 

GOD JUL

Kategori: Familjen

God Jul på er alla läsare!!! Önskar familjen Berg

Effektiv

Kategori: Familjen

Ja, nu är det 3:e dagen jag är ensam hemma både skönt och ensamt. Klart man saknar resten av familjen, vore nog konstigt annars. Fast jag försöker faktiskt njuta av att vara ensam. Man kan göra vad man vill och när man vill. 

Idag sluta jag kl 15. Hem och byta om och ut på ett intervallpass. 10, (kanske 11). x 1 min med 30 sekunder vila mellan varje. Avslutade passet med 5 intervaller i backen här utanför. 
Efter det dusch och sen iväg och fika/äta med en jobbkompis, handla, ta hand om tvätten.
Tvättkorgen är TOM!!!!!! (Tills familjen kommer hem imorgon) 

Nu myser jag i soffan framför en brasa och längtar efter familjen och snön. Ensam......

Kategori: Familjen

Jaha, då var man ensam hemma. 
Kan erkänna att jag inte suttit still iaf. Trotsade mörkret och alla galningar i Kumla med en löprunda på ca 6 km. 


Väl hemma hade jag planerat att lägga mig i ett bad. Så blev/blir det inte ikväll iaf. Istället har jag storstädat vårt hem och bytt alla sängkläder. 
En av de bästa känslorna är nyskurat golv och rena sängkläder. 
Har faktiskt också gjort rent avloppet i duschen och kört några tvättmaskiner. Nu blir det duschen och sen Julmust och Julgodis i soffan resten av kvällen.

Undra vad jag ska hitta på imorgon? Kanske läsa klart min bok från i somras? 

Trevlig kväll!

Helgen 3:e advent

Kategori: Äventyr

Helgen började med lekdeijt och sedan Julgala på Conventum för mamman i familjen. 


Lördagen blev det hockey för 3 av 4 i familjen.


Helgen avslutade vi med att bjuda hem några vänner på adventsfika. Mycket trevligt.


Imorgon åker 3 av 4 i familjen upp till husvagnen i Sälen. Mamman i familjen fick tydligen stanna hemma och jobba och njuta av egen tid. Egen tid betyder denna gång lite schopping, (inga julklappar tror jag, då vi nog är klara) en hel del träning och sen försöka att inte göra något. Får se om jag lyckas med det sista. Avslutningar

Kategori: Allmänt

I onsdags var det terminsavslutning på gymnastiken. Och idag var det dags för terminsavslutning på dansen in för ett fullsatt Alléhallen. Olivias grupp skulle vara poliser, var en stolt polis vi åkte dit med. På tisdag blir det sista gången på ridningen för den här terminen, då Olivia missar avslutningen veckan där på då hon är i Sälen.