Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Bamse

Kategori: Olivia

Imorgon lördag ska Henrik och Olivia äntligen gå på Bamse.
Nytt, nytt och nytt

Kategori: Familjen

Vincent och mamman i familjen började båda nya kapitel i måndags. Vincent dagis som nämnts tidigare. Han skriker när man lämnar honom men sedan under dagen är han en glad kille. De började med kort vecka, tisdag-fredag 06:30-12:00. Nästa vecka blir måndag och tisdag lite tuffare. 06:30-16:30. 

Mamman då. Jo hon stoppar huvudet fullt med så mycket ny information hon bara kan, då hon för en vecka sedan lämnade den trygga avdelningen på leverantörsreskontran och hoppade upp en trapp och började på anläggningsredovisning och internfaktureringen. Mycket nytt och mycket roligt att hinna lära sig innan 1 april då jag ska vara fullärd och ensam på den tjänsten. 

Igår ville Olivia baka.....
Idag tog blev det en cykeltur till lekparken
Nytt kapitel

Kategori: Familjen

Idag har vi börjat ett nytt kapitel i familjefasen i vår familj. Nu är ingen av oss föräldraledig längre. Vi har alltså två dagisbarn. Dessa barn ska jag lämna på dagis 9 dagar av 10 innan jag börjar jobba kl 7. 
Här hemma har vi idag börjat med nya rutiner alltså. Min klocka ringer nu mer 05:30 för att vi ska vara klara att åka hemifrån kl 06:30. Idag var jag tidigare på jobbet än jag brukar :)
Sälen...

Kategori: Vincent

Nu var vi hemma igen efter en toppen helg i Sälen. Varför bo på så många kvadrat när man kan trycka ihop sig 8 personer i våran lilla husvagn mitt i vintern en helg? 
Det gick bättre än vad jag trodde det skulle gå. 
Det har snöat en hel del på oss och 6 av 8 av oss har åkt slalom och de som inte åkte slalom slet i längdspåret för att få lite mer mil i bena innan de ska åka Vasaloppet om 3 veckor, inte avis.
Vincent gjorde debut i helgen på slalomskidorna, gick ganska bra. När vi kom ner för backen ville han gladeligen åka upp igen. 


Dagis

Kategori: Vincent

Nu har Vincent klarat av 2 av 5 dagar på sin inskolning på dagis. 
Det är Henrik som håller i inskolningen. Blir spännande när jag ska lämna honom på tisdag. (Barnen är nämligen lediga varannan måndag, då Henrik jobbar kväll). 
Tisdag

Kategori: Olivia

Tisdag och då är det ridning som står på schemat för Olivia.