Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Hej igen!!!

Kategori: Allmänt

Idag blir det visst två inlägg. Idag skulle lilla Klara har blivit 15 år, men det fick räcka med 13år.

Har hållet mig i skuggan hela dagen faktiskt, utom när jag varit i poolen. Har också hunnit med och läst en halv bok. Imorgon kanske jag hinner läsa ut den. Idag har det inte blivit många knop gjort som ni märker.

Insåg också idag när jag låg där i skuggan och kände/känner Krabaten buffla omkring i magen, för stilla är den inte i alle fall, att det kan dröja HELA 5 veckor till innan Krabaten känner för att komma. Och då kan jag meddela att jag kommer storkna i denna värme om den ska fortsätta. (Men än klagar jag inte, det är ju det här vi har väntat på hela året). Kom också fram till att jag ALDRIG mer ska vara höggravid under en sommar. Nu har jag testat på det och det får nog räcka så också.

Nej nu ska jag nog sätta mig på altanen igen och läsa, är ju det ända stället som är svalast, för något annat ansträngande orkar jag inte ta mig an.
Ha en bra kväll i värmen.  

Varmt!!!

Kategori: Allmänt

Det är varmt, kanske inte behöver upplysa er om det. Inatt har vi haft en bastu i vårt sovrum, guidas vad varmt det varit. Men annars så klagar jag inte på värmen, finns ju skugga om det är så och idag tror jag faktiskt att jag ska inta den, med min nya bok "Små citroner gula". Läste ut min förra bok i lördags och den kan jag verkligen rekommendera. Thomas Bodströms bok "Rymmaren". Riktigt bra, nu måste jag bara få tag på hans andra bok "Idealisten". Blir en bok i veckan när det är sådant här väder.  

I helgen har vi inte gjort allt för mycket. Jag låg vid poolen hela lördagen då Henrik var iväg och spela golf. Sen igår var vi och badade vid någon liten mysig sjö bortanför Pålsboda som hette Sottern, helt okey ställe. På kvällen oljade vi vårt däck vid poolen, kan säga att det behövdes.

Har inte allt för mycket ork i denna värme kan jag erkänna. Börjar få saker gjorda först vid 21-22 tiden på kvällen när det börjar svalna lite, annars är det solstolen som gäller, bara att fixa ordning mat är ett projekt i denna värme. Nej nu ska jag försöka hitt lite svalka och fixa i ordning min frukost. Ha en bra dag i solen.  

♥ 22 DAGAR KVAR ♥

God morgon

Kategori: Allmänt

Har redan varit hos barnmorskan nu på morgonen. Det gick bra som vanligt. Krabaten mätte nu 34 cm och hade hjärtslag på 140. Hon skrev lite hur jag ville ha förlossningen, fast var inte det lättaste då jag inte har en aning om hur jag vill ha den själv eftersom man inte vet hur man kommer påverkas. Men hon fick väl ihop en 2-3 rader i alle fall och nästa gång kommer jag få med mig en TENS hem, får se om den kommer hjälpa.

Idag blir det sol och bad igen, funderar på om jag ska ge mig iväg någonstans. Börjar tröttna på att bara se vår baksida nu. Men är ju så långt att åka om man ska bada och bor här i Kumla. Det är vid dessa tillfällen jag saknar Karlstad. Då hade man hur många badplatser att välja på som helst inom ca 20 minuters område. Här får man ju packa in sig i bilen och åka typ en timme för att ens se vatten som ser badvänligt ut. Ja får se vad det blir. Men en sak är säker att sol blir det i alle fall.

Ha en jätte bra dag i solen, det ska jag ha och sen blir det ju fotboll ikväll också, då U21-pojkarna ska möta England.  

Hej!!

Kategori: Allmänt

Ja värmen är kvar och än så länge klagar jag inte, eller jo inatt kändes det som jag låg i en bastu. Var hur varmt som helst i vårt sovrum, så ikväll när solen försvinner är det jag som öppnar vartenda fönster på övervåningen och försöker jaga in lite sval luft för att sova är nog det jag drar mig mest för just nu. Det är både varmt och sen hittar jag aldrig någon riktigt skön sovställning.

Nej nu ska jag bli lite positiv. Idag har jag legat i solen stora delar av dagen och badat i poolen såklart. Vi har passat Emelie och Ebba en stund också och på vägen dit sprang jag in på barnvagnsaffären här i Kumla och köpte ett täcke och en kudde till barnvagnen. Kommer på något hela tiden som saknas. Fast just nu saknar jag BARA en "barnvakt" så man kan låta Krabaten sova i sitt rum på övervåningen och sen kanske vara nere eller ute själv och pyssla.

Har också hunnit med en fika på Sveas med mammorna i föräldragruppen, mycket trevligt. Och där fick vi se första bebisen, så söt var han, 5 dagar gammal och då var man inte stor inte. Nu längtar jag ännu mer tills jag får träffa vår lilla Krabat.

Imorgon ska jag till barnmorskan klockan 8 så blir att ha veckarklocka för att komma upp i tid. Har ju faktiskt sovit ganska länge den här veckan för att vara jag, har inte gått upp en dag före kl 9.  

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kvällen känns ganska ung än så länge, kanske blir ett kvällsdopp i poolen eller så får det bara bli en dusch. Vi får se. Blir nog i alle fall tv sen. Måste komma på något att äta också, dock vet jag inte alls vad jag är sugen på.

Ha en bra kväll. Så meddelar jag imorgon hur det gick hos barnmorskan, fall Krabaten har lagt sig åt rätt håll eller inte.

Vecka 37

Kategori: Allmänt

Har alltså gått ytterligare en vecka av min nedräkning, jippi.
Är alltså inne i vecka 37 nu eller vecka 36 + 1 dag. Krabaten väger ca 3 kg nu om den följer den genomsnittliga vikten. Nu är Krabaten helt redo att klara sig utanför magen. Dock har jag inte känt av att Krabaten skulle vara på G alls ännu, den trivs nog ganska bra där inne. (Som sagt förr händer det inte så mycket mer nu innan den kommer ut och vi får träffa han/hon).


Ja idag har jag inte gjort så mycket mer än igår, legat och solat och då och då tagit mig ett dopp i poolen, underbart som sagt och klagar inte än på värmen än i alle fall trotts att jag är höggravid, dock kanske man inte riktigt har lika mycket energi som man hade för 9 månader sedan, men längtar till jag får börja träna igen.  

Kan nog meddela att det med 99 % säkerhet kommer bli en liknande dag imorgon, fast då ska jag också och fika med de andra mammorna i föräldragruppen på eftermiddagen och innan det tror jag att Emelie och Ebba skulle komma hit en stund och bada.   

Ha en bra kväll i värmen, själv ska jag snart börja försöka få in lite svalare luft i huset så man kan sova inatt sen.

  
Höggravid med min bok vid poolkanten, skönt.  

 
Ebba och Emelie i poolen förra sommaren.  

27 DAGAR KVAR

SOL

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ute i solen HELA dagen och bara njutit. Har doppat mig ett antal gånger i poolen också, helt underbart. Tycker faktiskt lite synd om de som jobbar nu. Jag är ju en av de som alltid har jobbat varje sommar förut, så jag vet hur det känns att jobba när solen skiner.

Idag är det exakt 4 veckor kvar till BF, men fortsätter detta väder så ska jag nog inte klaga allt för mycket på att tiden som är kvar kanske gå sakta. (Försöker ju göra som alla sagt till mig att bara njuta nu den sista tiden som är kvar, gått ganska bra idag).

Ska snart ta tag i mitt andra rum av mina storstädningsplaner här hemma. Idag är det vardagsrummet som står på tur, tog ner och tvättade gardinerna imorse, så när jag har städat klart kan jag hänga upp nytvättade gardiner. Medans jag städar så blir det att titta/lyssna på Allsång på Skansen och sen U21 pojkarna som också spelar idag. Dock är jag lite ledsen för att jag kommer missa Morden i midsomer, men det får jag spela in och se på efteråt eller imorgon.

När dessa program börjar gå, så är det väl ett bevis på att den svenska sommaren är här i alle fall.

Nu är det städning som gäller, ha en underbar kväll.  


Skulle ha lagt upp lite kort från dagen, men fotografen var tydligen helt värdelös, så fick bara bli en bild på jordgubbarna och glassen som jag åt för några timmar sedan ute i solen. 

                                               

♥ 28 DAGAR KVAR ♥

Haft en trevlig kväll!!

Kategori: Allmänt

Hej!!


Hinner med ett litet inlägg här innan jag ska lägga mig tillrätta i soffan och titta på Beckfilmen.

Dagens aktiviteter har bestått av att städa vårat badrum på nedervåningen, tog nog ca 1 timme så nu är det i alle fall rent. Imorgon väntar nästa rum, får se vilket jag väljer då. Sen har vi varit och handlat och då upptäckte vi att de svenska jordgubbarna bara kost 15 kr, så fick bli två burkar, bra med järn för mig, hihi. Har också hunnit med några timmar i solstolen, dock får man vara snabb in ibland då det kom några regndroppar då och då. Men nu känns det som sommaren är här, är fortfarande över 20 C ute, underbart.

Nu på kvällen så har Lollo fört samman mig och en tjej här i Kumla som har beräknat BF 29 juli. Vi var hemma hos henne och fikade och tiden bara sprang iväg och det måste ju vara ett tecken på att det var trevligt. Så med henne kommer det nog att bli några promenader med sen i höst.

Under kvällen har dock mina händer börjat svullna, vet inte om jag kanske måste ringa till mödravårdscentralen imorgon eller om jag kan vänta tills på fredag då jag ändå ska dit. Barnmorskan sa nämligen att det gjorde inget att svullna om ben/fötter så länge man inte svullna i ansiktet och om händerna. Så får se hur de ser ut imorgon, får hoppas att det går ner som det brukar göra runt min högervrist som har fått för sig att svullna emellanåt.

Ni får ha en bra kväll, nu blir det soffan för mig.  

♥ 29 DAGAR KVAR ♥

1 månad kvar

Kategori: Allmänt

Söndag, fast för mig spelar det ju inte så stor längre då jag inte kommer jobba något mer under 2009.
Idag är det den 21 juni, alltså en månad kvar till beräknad födsel, datumet närmar sig, jippi. Fast jag har en känsla av att Krabaten kanske kommer bli ett augustibarn och inget julibarn, vi får se, hoppas på att jag har fel. 
 

Ja vad har hänt sedan sist. Midsommar har passerat och den firade vi här i Kumla hos min kompis Sofia och hennes sambo Andreas med flera andra, tror vi vart 10 personer. Riktigt trevligt, vi kunde till och med sitta ute och äta utan att bli blöta. Kom en skur när vi tänkte ta oss an Kubbspelet, så det fick vänta lite.

Igår gjorde jag och Henrik verkligen ingenting. Jag såg nog på film typ hela dagen, tror det blev tre stycken till slut. Fick ett ryck vid 18-tiden på kvällen och tog mig en liten promenad, men som sagt annars så gjorde vi verkligen ingenting. Och om det är någonting jag behöver träna på så är det just att inte göra någonting. Gick bra så länge som det var molnigt eller till och med regna, men när solen titta fram så fick jag lite panik av att jag satt inne.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Hemma tror jag dock inte att jag fixar att sitta hela den här dagen också. Kanske ska ta bilen och åka på någon utflykt. Får se vad jag lyckas lura med mig Henrik på. Fast just nu är det ju sol ut då kan jag umgås med solstolen utan problem, men ser dock lite moln runt omkring och kommer dem hit så blir jag nog uttråkad ganska fort är jag rädd för.

♥ 30 DAGAR KVAR ♥

Midsommar

Kategori: Allmänt

Tittade in här precis och såg att de jag skrev igår aldrig hade kommit ut på bloggen, så skickade ut det nu, bättre sen än aldrig.

Idag gjorde jag sista dagen på jobbet. Kan säga att det var blandade känslor. Känns såklart skönt att gå hem och inte behöva jobba något mer under 2009, men på nått sätt känns det ändå jätte konstigt. Varför har jag gått hem? Varför ska jag inte jobba något mer under 2009? Det där med att Krabaten ska komma till världen snart har jag nog fortfarande inte rikligt fattat måste jag nog erkänna.

Idag efter jobbet har jag passat Emelie och Ebba en stund och nu borde jag städa, men får se vad jag orkar ta mig för. Är nämligen ensam hemma då Henrik är i Göteborg med några kompisar och titta på U21 EM Spanien-England och kommer nog inte hem förrän jag har somnat.

Imorgon är det midsommar och det ska vi fira med mina kompisar. Vi ska vara hemma hos Sofia och i deras nyköpta hus här i Kumla. Hoppas på att det blir trevligt och bra väder.

Så trevlig midsommar på er om vi inte hörs mer innan det.  

♥ 33 DAGAR KVAR ♥

Vecka 36

Kategori: Allmänt

Oj, oj, man kan hoppas att veckorna som är kvar går lika fort som jag tycker det går mellan gångerna här i min nedräkning. Ja det har alltså gått ytterligare en vecka och nu är jag i vecka 36 eller vecka 35 och 1 dag som barnmorskan hade sagt.

Krabaten är nu i princip fullt redo för att komma ut och träffa oss i dens nya värld. Det ända som ska hända nu på slutet är att den ska lägga på sig lite mer hull. Krabaten borde väga ungefär 2,8 kg.


Ja dessa inlägg blir ju inte riktigt lika intressant nu på slutet då det inte händer lika mycket med Krabatens utveckling.

Sitter här och äter lite vattenmelon, ska snart bege mig in till Örebro och träffa Lollo, trevligt. Får se om jag hinner hem och följa med på lite fotboll också, vi får se vad som hinns med.

Kan också meddela att sova är inte alls lika skönt längre, riktigt svårt att hitta en bra sovställning och nått jag verkligen saknar så är det att få sova på mage och krama kudden, så som jag alltid sov förr. Men förhoppningsvis så är det bara 5 veckor kvar, dock har jag fått en känsla att krabaten kommer stanna där inne tills augusti. Men vi får se.

Imorgon gör jag mina sista 4 timmarna på jobbet i gruvan för detta år i alle fall, känns rikligt konstigt, har nog inte riktigt fattat, men ska bli skönt att gå hem, får se hur rastlös jag kommer bli...

 Ha en bra eftermiddag och kväll.

♥♥♥♥

Sista föräldragruppsträffen

Kategori: Allmänt

Tisdag kväll, har nyss ätit en pizza, onyttigt men gott. Vi har varit på den sista föräldragruppsträffen idag. Var lika trevligt som vanligt men lite tråkigt med sista gången. Fast vi mammor bestämde att vi redan skulle ses nästa torsdag och fika på Sveas, ska bli skoj.

Idag på föräldragruppen tog vi upp lite om den första tiden med barnet, sen satt vi i våra vanliga grupper (papporna för sig och mammorna för sig).  Där blev det mest allmänt prat.

Krabaten sparkar på som vanligt, har dock inte riktigt fattat hur den ligger än. Ibland känner jag hände/fötter vi revbenen och ibland ner mot vänstra höften. Och sen när magen rör på sig är det typ mitt på. Så det där men hur den ligger blir jag inte riktigt klok på, men det visar sig väl nästa fredag då barnmorskan var tvungen att veta.

Annars idag har jag försökt få några solstrålar på mig, hann väl med ca 2 timmar i solstolen, alltid lika underbart.


Just ja, glömt att berätta om min konstiga högerfot. Den har fått en förmåga att se ut som om jag skulle ha spelat fotboll och stukat den, knölen svullnar ibland upp till en tennisboll. Barnmorskan tyckte också att det var lite konstigt att ena bara svullna, för man har ju hört att man kan samla på sig vatten och svullna riktigt mycket. (Håller tummarna för att det inte ska bli så mycket). Barnmorskan sa att det inte var någon fara så länge inte händer och ansikte börja svullna.

Nej nu ska jag nog tillbaka till soffan, såg nyss när Sveriges U21 vann med 5-1, det gillar vi. Nu blir det nog Desperate housewives.


Bara 2 dagar till som jag måste ställa klockan, sen är man ledig, ska bli riktigt skönt. Bara hoppas på att solen vill visa sig lite mer, annars så tänker jag ju sysselsätta mig med att storstäda huset, min plan är att ta ett rum i taget, nu ska här bli rent.  

35 DAGAR KVAR ♥ ♥ och 2 dagar kvar att jobba

Sista helgen

Kategori: Allmänt

Då var det helg igen, min sista helg eller hur ska man säga. Sen blir nog helgen lite mer som man såg dem under studenttiden, då man inte riktigt uppskattade helgerna på samma sätt som när man arbetar. Har nämligen redan anmält in föräldraledigt, ska i alle fall vara hemma till sista februari och då blir jag hemma både över friidrotts VM som är i augusti och sen vinter OS som börjar den 12 februari, perfekt :-) 

Idag har vi varit i Vingåker då Henrik behövde köpa sig ett par jeans och jag upptäckte att de hade utförsäljning på Laban kläder, dock lite svårt att köpa då vi ju inte vet om Krabaten är en flicka eller pojke och deras kläder mestadels är i rött eller blått, men hittade lite i svart så det fick det bli. Storlekarna var också konstiga, så ett par byxor som kan användas snart och sen två tröjor i lite större storlekar då jag känner att vi nog har kläder så att vi klarar oss i början i alle fall. Sen vet vi inte hur fort Krabaten har tänkt växa heller.

När vi var hos barnmorskan i torsdags visade det sig att Krabaten nu var 32 cm och hade hjärtslag på 135. Alltså hade den växt 3 cm på 2 veckor, så nu följer den sin kurva igen. Barnmorskan var inte helt säker men trodde att Krabaten nu hade vänt sig med huvudet neråt. Helt säker måste hon vara nästa gång vi ska dit, fredagen den 27 juni.

Imorgon blir det kalas här då Henrik fyller år. Så imorgon blir det att gå upp i tid och baka både bullar och tårta medans han roar sig på golfbanan.

Ikväll blir det nog speedway, skulle jag tro. Ska nog göra en rabarberpaj till dess.

♥ 38 DAGAR KVAR ♥ ♥ och 4 dagar kvar att jobba ♥

Vecka 35

Kategori: Allmänt

Det har gått ytterligare en vecka och jag har nu gått in i vecka 35 eller vecka 34 + 1 dag.

Krabatens centrala nervsystem håller på att mogna, matsmältningsapparaten är nästan färdigbildad och lungorna är vanligtvis helt färdigutvecklade. Krabatens armar och ben börjar nu också bli knubbiga.

Imorgon när jag ska till barnmorskan får vi se hur stor Krabaten är, vi får hoppas att den växt sen sist.

Händer inte så jätte mycket i utvecklingen nu då Krabaten i princip är redo för att träffa världen.  


Kom på att jag glömt skriva lite saker här igår. Igår var vi en sväng på Ikea där det inhandlades en badbalja, så nu kan Krabaten få bada. Inhandlade också reflexer och en liten filt.

Annars idag har det inte hänt jätte mycket, jobbade som vanligt mellan 8-12, men stannade kvar på jobbet ungefär en timme då det bjöds på smörgåstårta, mums och nära matkoma så det fick bli lite vila när jag kom hem.

Ska fixa lite innan det är dags för fotbollen, man kan alltid hoppas på att de kan göra mål idag, för det kunde de inte sist i alle fall.


♥ 41 DAGAR KVAR ♥ ♥ och 6 dagar kvar att jobba ♥



Lite kläder som jag fick av mamma i helgen. De vita kläderna till höger ska Krabaten få ha på sig när vi åker hem från BB.

Länge sen sist

Kategori: Allmänt

Oj, oj , oj vad dålig jag varit på uppdateringar, nu får jag skärpa mig lite, ska bli bättre, LOVAR.  

Ja vart ska vi börja. Helgen gick ganska fort förbi och var riktigt travlig också då vi på lördagen över dagen var i Nynäshamn på min kusins student och sen på kvällen blev det fotboll, jag och Henrik orkade inte riktigt ta oss någonstans så den såg vi hemma själva, ganska skönt det också.  

På söndagen var det ju dags för röstning, självklart att man ska rösta, röstar man inte så kan man inte klaga. Hade försökt att sätta mig in i lite genom att läsa på nätet, hade väl en sådan där uppfattning om ved de olika partierna stod för i alle fall. Köpte också en ny mobil, känns riktigt bra, den ska få vara min kompis nu i 2 år, så nu är det bara att hoppas på att den är bra. På eftermiddagen sen kom Fredrik, Victoria och Gilde förbi och vi grillade lite, aldrig fel med grillat.


Idag har vi varit på föräldragruppsträff igen, lika trevligt som alltid. Idag fick vi lyssna på en barnpsykolog, intressant fast man ändå egentligen vet det de talar om, men alltid bra att få det uppfärskat i minnet. Samma som i dag på jobbet när vi hade ergonomiutbildning, man vet det men tänker inte på det.

Nej nu ska jag ta en smörgås innan det bär av in till Örebro och tjejkväll. Skriver mer imorgon.  

(Krabaten fortsätter att leva livet i magen, rör sig nästan hela tiden).     

♥ 42 DAGAR KVAR ♥ ♥ och 7 dagar kvar att jobba♥

Fredag igen

Kategori: Allmänt

Ja kanske dags för en lite uppdatering här igen. Med Krabaten händer det inte så mycket vad jag märker i alle fall. Den sparkar varje gång jag suttit still ett tag, så den sparkar rätt mycket måste jag säga, känns som det är en livlig unge vi kommer få. Nu kan man se när den sparkar och flyttar på sig, antingen så hoppar magen liksom till eller så blir det som en bula på magen då den trycker ut en fot eller hand gissar jag på att det är.

Annars så har vi varit på 10-års kalas sen sist och imorgon ska vi på studenten, sen kan man ju gissa att det blir fotboll på kvällen.

Just ja, var inne och begärde föräldrapenning också. Så från 20 juli tills 28 februari ska jag i alle fall vara hemma och vara mammaledig. Sen får vi se om det blir Henriks tur att vara hemma eller om jag är hemma lite till.

Ikväll blir det tacos och någon film som, blir nog tidigt i säng också då vi blir hämtade strax efter 8 imorgon av min familj.
Ha en bra fredagskväll.

♥ 46 DAGAR KVAR ♥ ♥ och 9 dagar kvar att jobba ♥

Vecka 34 + lite annat

Kategori: Allmänt

Ja vad ska vi börja med. Kanske ska börja med det som har hänt sen sist jag var här.

Föräldraträffen igår blev inställd på grund av sjukdom, så nu får vi vänta tills nästa vecka. Gårdagen blev då omplanerad och det passade ganska bra. Åkte och fixade massa saker som var tvungen att bli fixat innan helgen. Är ju nämligen några stycken i min omgivning som fyller år nu i juni och är ganska nöjd då jag nästan fick allt fixat. Sen på kvällen bar det av in till Örebro då det var tjejkväll hos Lollo, lika trevligt som vanligt.


Det har ju gått en vecka till, är nu inne i vecka 34 eller vecka 33 + 1 dag. Har inte hänt så mycket mer med Krabaten. Förhoppningsvis så växer den och ökar i vikt, då den ska väga ca 2,3 kg nu. Alla organ är färdigutvecklade utom lungorna som fortfarande måste anpassa sig till ett liv på land istället för i vatten. Min kropp har ökat blodmängden med 50 % under graviditeten och nu kommer den inte öka något mer fram till förlossningen.

Fanns inte så mycket mer att skriva just nu. Ska nog lägga mig och via en stund. Ha en bra eftermiddag och kväll.
 
48 DAGAR KVAR ♥ ♥ och 11 dagar kvar på jobbet

USÖ

Kategori: Allmänt

Då var måndagen avklarad, eller snart är den det i alle fall. Vi har varit på USÖ på information om hur det kan vara att föda barn där, då de visade ett bildspel. Tyckte det var en mycket bra föreläsning och bildspel. Fick lära mig lite nytt och känner mig nog ännu lugnare nu, eller har nog inte hunnit bli nervös än. Känner att jag nog inte kan göra så mycket åt förlossningen utan att den blir som den blir och då får man göra det bästa av situationen då istället. Dumt att gå och oroa sig för nått man inte vet hur det blir sen ändå känns det som. Eller så är det för att jag inte riktigt har fattat, kan ju vara så också.

Annars idag har jag jobbat mina 4 timmar mellan 8:00-12:00, sen bar det hem till solstolen och poolen där jag låg tills det var dags att fara och hämta Henrik från jobbet.

(Just ja, en sak kom vi fram till i föräldragruppen där efter bildspelet, det är inge bra att behöva åka in till USÖ mellan 16-17, är ganska mycket bilar i rörelse inne i Örebro just då och tar lite längre tid än man tänkt sig).

Ha en bra kväll i det underbara sommarvädret.

♥ 50 DAGA KVAR ♥♥ och 13 dagar kvar att jobba ♥