Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Första dygnet hemma

Kategori: Allmänt

Får tacka för alla gratulationer här också. Hela familjen mår jätte bra.

Vi försöker lära oss vad Oliva vill, det går väl sådär men känns som vi lyckas oftast, då hon verkar bli nöjd i alle fall. Idag har vi haft lite besök. Först kom Gilde, Fredrik och Victoria hit. Killarna badade i poolen och njöt av det underbara vädret som har kommit tillbaka. Oliva låg i min famn typ hela tiden och sov. Jag och Victoria tog en sväng med vagnen upp till mödravårdscentralen och lämnade tillbaka TENS som jag lånat därifrån. Sen har det blivit ytterligare en mini promenad då jag och Henrik gick och köpte glass. Faster och kusiner har också varit här en snabbis. Oliva var dock ganska tråkig då, hon ägnade tiden åt att sova. Hon har sovit mer eller mindre hela dagen.

Amningen går sådär än så länge, men blir bättre och bättre och hoppas på att den kommer igång snart. Skulle vara skönt att veta att hon är mätt. Just nu ligger hon mest bara och snuttar lite på bröstet och somnar oftast.

Nej ska försöka hinna plocka undan lite här medans hon ligger ute och sover på altanen, (svalast där).

Hoppas på en lika bra natt igen som den vi hade. Olivia somnade vid 12, (efter mamma) och sov sedan till ca kl 3 och då var vi vakna nästan en timme, men sen sov hon och pappa till 7:30. Sådana nätter hoppas vi få fler av.

Första natten. Nyvaken på BB ca 7 timmar gammal

Kommentarer

  • Lossan säger:

    Världens sötaste lilla flicka! Ska bli så kul att få träffa henne :)

    2009-08-08 | 10:06:30
  • Susanna säger:

    Gud så söt hon är! Längtar att få träffa er. Har inte vågat ringa. Antog att du behövde sova en del och gosa med den lilla raringen :)

    2009-08-08 | 17:06:16

Kommentera inlägget här: