Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Kan inte vara still.....

Kategori: Familjen

Då var helgen snart och en veckas VAB snart över. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. Vet inte riktigt när jag jobbade en hel vecka sist. Vattenkopporna är kvar på Vincent, så han blir nog hemma nästan hela veckan. 

Vi har såklart hittat på saker ändå :)
Fredagen bjöd på en sväng till Hallsberg


Olivia var nöjd med besöket.

Olivia och jag tog varsin vagn och promenerade till Maxi och handla och Olivia fick glass, sen en tur förbi lekparken dör det blev bus med en dagiskompis.

Jag lyckades själv med en bra löprunda i fredags även om motivationen var noll innan jag gav mig iväg.

I lördags fick vi kort besök av mormor och morfar. Innan vi åkte iväg och heja på kusin Emelie som sprang Grisrundan. Bra kämpat!!!

Söndagen bjöd på Dansuppvisning i en Alléhall. Olivia var Björn och dansa till "Vi är björnarna som älskar att dansa...."

Helgen avslutades i Kvarntorp. Jag själv sprang eller gick trappan 7 varv ihop med en kompis. Övriga i familjerna fikade och hejade på innan mammorna och papporna bytes av. Papporna sprang inget i trappan, de sprang ca 8,5 km hem istället. 


Blev lite fel på klockan i början :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: