Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Hoppas på senast torsdag.....

Kategori: Allmänt

Dagen började sådär idag, har varit vaken sen cirka klockan 5 imorse, då jag vaknade och hade fruktansvärt ont i ryggen. Kunde inte somna om så gick upp och roade mig med att klocka värkarna på datorn, var dock ganska långt mellan dem cirka 8 minuter. Sen försvann de helt i någon timme och kommer fortfarande väldigt oregelbundet.

Klockan 8 hade vi tid hos specialisten inne i Örebro, tog över en timme där inne idag. De kollade först hjärtslag och mina sammandragningar/värkar i ca 1 halvtimme, sen blev det koll av fostervatten och det finns fortfarande mycket kvar, (fostervattnet kan tydligen bli mindre nu på slutet). Den sista stationen blev att träffa en läkare och hon meddelade oss att händer det inget innan torsdag så ska vi vara förberedda på en igångsättning när vi kommer dit. Vi ska nämligen tillbaka dit på torsdag morgon klockan 8. De ville sätta igång oss innan helgen så blir det inte på torsdag så blir det till 99 % på fredag, jippi.

Nu ska jag bara slå ihjäl den här dagen och morgondagen, men vi kan ju säga att halva den här dagen har gått redan, hihi.

Idag står det inte mycket på schemat, blir nog mest att slöa, plocka lite här hemma som vanligt och fixa mat. Kan nog bli en eller annan film också. Ska lägga mig på soffan snart och kanske slumra en stund.

Idag har vi gått över precis 2 veckor.

Hör av mig om det händer något nytt.

Ha en bra dag  ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: