Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Liten uppdatering

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på BVC, Olivia hade gått upp i vikt och väger nu mer än hon någonsin gjort. Hon väger 3945 g och var hela 55,5 cm lång. Vi har också hunnit med en riktig långpromenad och sen haft besök på kvällen av Ronnie och Erika och deras barn Alicia och Filip, och Filip är ca 3 veckor äldre än Olivia. De två små var mycket sociala då det sov största delen av tiden, med undantag för lite mat. De brydde sig inte mycket om varandra. (Bild kommer senare).

Igår var Paula här, mycket trevligt att träffa henne innan hon flyttar till Göteborg för att börja plugga. Vi satt ute hela dagen i det underbara vädret.

På kvällen kom faster och kusinerna förbi med massa roliga saker, tack så mycket.

Imorgon blir det att ställa väckarklockan för att hinna upp och till jobbet, då vi ska dit på besök vid 9 tiden. Då går det inte att sova som idag till klockan 8.

Olivia sov hela natten i sin säng natten som var för första gången och det gick riktigt bra, tog upp henne till mig när Henrik gick upp och åkte till jobbet, hihi lite ska man väl få mysa med henne.

Har provat massa kläder på Olivia ikväll, mycket som hon har fått är fortfarande förstort, men det är bara bra, skulle bli brådis annars att hinna använda allt.

Nej nu ska vi nog mata henne inför natten och sen krypa ner i sängen.

God natt!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: