Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Vi blir sist...

Kategori: Allmänt

Till 99 % blir vi sist i föräldragruppen. Det andra paret som fortfarande väntade på sin lilla var tydligen inne på förlossningen nu och gick och väntade. Så ja då blir vår lilla Krabat yngst av de 10 i föräldragruppen. Det spelar ju ingen roll egentligen. Bara vi får en frisk liten Krabat så är vi ju nöjda. Men väntan börjar bli riktigt seg nu. Vi har ju inte väntat längs i alle fall, (inte ännu). De som är inne nu har gått över 17 dagar idag. Vi är ju bara på dag 12 än så länge. Och jag går och hoppas på att de ska göra något på tisdag så det sätter igång då vi ska in till specialisten. Men bästa av allt är ju om det sätter igång NU....

Vi har kommit på ett nytt killnamn, Henrik kom på det igår. Det kanske kan bli en Algot. Men då vet vi ju inte om det är en kille än. Det känns som de flesta tror att vi får en kille och jag tror nog mer och mer på det också. Eller har fått den känslan, fråga mig inte vad det är för känsla. Och blir det en tjej så står vi fast vid att det blir en Olivia.


Sitter och väntar på att solen ska komma fram så man kan gå ut och få lite färg i ansiktet. Var nog minst en månad sedan jag solade sist. Har inte riktigt haft ro att ligga still i solstolen och sen har det ju känts som hösten varit på väg nu ett tag. Kanske ska och titta på fotboll ikväll också, men det får vi se, är mitt gamla lag Skoghall som spelar här i Örebro.

Igår fick jag något ryck och röjde en massa på övervåningen.....vad skit man har samlat på sig. Men nu är en hel del borta och blev en liten ommöblering också.


Hör av mig om det händer något. Men dröjer nog några dagar till. Ha en bra dag

Kommentarer


Kommentera inlägget här: