Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Stor???

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit inne på USÖ, eller jag har hunnit med en liten tupplur och passat Ebba en stund också. Allt gick bra där inne. De undrade lite varför vi hade blivit dit skickade kändes det som. Krabaten är antagligen större än genomsnittet då de fick att den troligtvis väger 3900 g redan, om vi uppfattade det hela rätt. Det är ca 14 % mer än genomsnittet då de väger ca 3450 g. Så nu kan den gärna få komma så den inte blir allt för stor, om det nu stämmer. Men det är väl bara att vänta. Huvudet låg nedåt också, det var inga konstigheter. Det var inte helt fixerat men det behövde det inte bli heller. Krabaten är redo att anlända.


Nej nu får det snart bli lunch här då vi åt frukost så tidigt i morse är jag jätte hungrig redan. Klockan tre ska vi till Sveas och fika med föräldragruppen och den här gången får också papporna följa med. Sen ikväll ska vi hem till Henriks syster och familj och äta tacos.

Ha en bra dag.  

 Ebba och jag (39 veckor + 2 dagar)

♥ 5 DAGAR KVAR ♥ 

Kommentarer

 • Liselott säger:

  Va skönt gumman! Härligt att veta att allt är som det ska! Ni skymtade inte vad det var på ultraljudet???

  2009-07-16 | 11:56:46
  Bloggadress: http://lizelottan.blogg.se/
 • Erika säger:

  Ja det var skönt, fast nu får den komma eftersom den kan vara ganska stor. Nepp, man såg jätte dåligt. Men nu är det inte så långt kvar innan vi får veta :-)

  2009-07-16 | 21:59:17
  Bloggadress: http://akirelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här: