Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Sista föräldragruppsträffen

Kategori: Allmänt

Tisdag kväll, har nyss ätit en pizza, onyttigt men gott. Vi har varit på den sista föräldragruppsträffen idag. Var lika trevligt som vanligt men lite tråkigt med sista gången. Fast vi mammor bestämde att vi redan skulle ses nästa torsdag och fika på Sveas, ska bli skoj.

Idag på föräldragruppen tog vi upp lite om den första tiden med barnet, sen satt vi i våra vanliga grupper (papporna för sig och mammorna för sig).  Där blev det mest allmänt prat.

Krabaten sparkar på som vanligt, har dock inte riktigt fattat hur den ligger än. Ibland känner jag hände/fötter vi revbenen och ibland ner mot vänstra höften. Och sen när magen rör på sig är det typ mitt på. Så det där men hur den ligger blir jag inte riktigt klok på, men det visar sig väl nästa fredag då barnmorskan var tvungen att veta.

Annars idag har jag försökt få några solstrålar på mig, hann väl med ca 2 timmar i solstolen, alltid lika underbart.


Just ja, glömt att berätta om min konstiga högerfot. Den har fått en förmåga att se ut som om jag skulle ha spelat fotboll och stukat den, knölen svullnar ibland upp till en tennisboll. Barnmorskan tyckte också att det var lite konstigt att ena bara svullna, för man har ju hört att man kan samla på sig vatten och svullna riktigt mycket. (Håller tummarna för att det inte ska bli så mycket). Barnmorskan sa att det inte var någon fara så länge inte händer och ansikte börja svullna.

Nej nu ska jag nog tillbaka till soffan, såg nyss när Sveriges U21 vann med 5-1, det gillar vi. Nu blir det nog Desperate housewives.


Bara 2 dagar till som jag måste ställa klockan, sen är man ledig, ska bli riktigt skönt. Bara hoppas på att solen vill visa sig lite mer, annars så tänker jag ju sysselsätta mig med att storstäda huset, min plan är att ta ett rum i taget, nu ska här bli rent.  

35 DAGAR KVAR ♥ ♥ och 2 dagar kvar att jobba

Kommentarer


Kommentera inlägget här: