Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Sista helgen

Kategori: Allmänt

Då var det helg igen, min sista helg eller hur ska man säga. Sen blir nog helgen lite mer som man såg dem under studenttiden, då man inte riktigt uppskattade helgerna på samma sätt som när man arbetar. Har nämligen redan anmält in föräldraledigt, ska i alle fall vara hemma till sista februari och då blir jag hemma både över friidrotts VM som är i augusti och sen vinter OS som börjar den 12 februari, perfekt :-) 

Idag har vi varit i Vingåker då Henrik behövde köpa sig ett par jeans och jag upptäckte att de hade utförsäljning på Laban kläder, dock lite svårt att köpa då vi ju inte vet om Krabaten är en flicka eller pojke och deras kläder mestadels är i rött eller blått, men hittade lite i svart så det fick det bli. Storlekarna var också konstiga, så ett par byxor som kan användas snart och sen två tröjor i lite större storlekar då jag känner att vi nog har kläder så att vi klarar oss i början i alle fall. Sen vet vi inte hur fort Krabaten har tänkt växa heller.

När vi var hos barnmorskan i torsdags visade det sig att Krabaten nu var 32 cm och hade hjärtslag på 135. Alltså hade den växt 3 cm på 2 veckor, så nu följer den sin kurva igen. Barnmorskan var inte helt säker men trodde att Krabaten nu hade vänt sig med huvudet neråt. Helt säker måste hon vara nästa gång vi ska dit, fredagen den 27 juni.

Imorgon blir det kalas här då Henrik fyller år. Så imorgon blir det att gå upp i tid och baka både bullar och tårta medans han roar sig på golfbanan.

Ikväll blir det nog speedway, skulle jag tro. Ska nog göra en rabarberpaj till dess.

♥ 38 DAGAR KVAR ♥ ♥ och 4 dagar kvar att jobba ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: