Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Säng, vagn och bilbarnstol/babyskydd

Kategori: Allmänt

Oj nu inhandlas/beställs det grejer.

Idag medans vi väntade på att få mitt stenskott lagat som jag fick i fredags när jag åkte hem från jobbet gick vi bort till barnvagnsaffären och tänkte beställa en säng åt lilla Krabaten. Sängen beställde vi också, en svart Brio säng, den vi hade tänkt oss.


Vi beställde lite mer också. Det blev en vagn och en bilbarnstol/babyskydd.

Vagnen hörde till Emmaljungas sommarkollektion och var marinblå med små ulliga får i alla dess former på. Måste också sägas att denna har vi inte sätt i verkligheten än utan bara på bild, men vi fastnade starkt för den båda två. Den skulle komma någon gång i maj-juni, så nu är det bara att vänta.

Det som vi nu har beställt i vagnväg är en Emmaljunga City Cross + City korg + Allround Åkpåse + Skötväska (Finns inga bilder på den ute på nätet än, så tyvärr kan jag inte visa just den, men lägger ut en bild på samma modell och där det är ljusblått där kommer fårmotiven att vara, korgen stämmer dock inte alls i färgen).

Där det är ljusblått där kommer våra ulliga får att vara

Korgen är bara för att visa modellen. Färgen stämmer inte alls.

Bilbarnstolen/babyskyddet som vi också beställde kändes inte lika genomtänkt i färgen kanske men, kändes bra när vi kom hem och kollade på det på nätet, fanns inte så många färger och välja på heller.



Babyskyddet och vagnen kommer samtidigt någon gång i maj-juni. Sängen får vi nästa gång de får en leverans från Brio, så det dröjer förhoppningsvis inte allt för länge=)

Nu ska jag gå upp och fortsätt med barnkammaren innan det är dags för jobb.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: