Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Föräldraträff och BVC

Kategori: Allmänt

Idag har vi redan hunnit med fika med föräldragruppen och Olivia låg vaken och pratade med killarna idag. Tror det tog på krafterna att flörta med dem och sen vara på BVC och prata för fullt. Hon har sovit i vagnen sen kl 14 ca då vi gick från BVC och sover än.
På BVC gick det mycket bra. Hon väger nu 5285 g och är 59 cm lång. Hon har gått upp ca 400 g sen förra gången. De tyckte att vi skulle försöka sluta mata henne på natten då hon antagligen klarar sig utan det målet. Så i natt ska jag försöka muta henne med nappen istället, får se hur det går. Hade tänkt tagit en promenad och hämtat mössorna som var klara idag, men känner på mig att det borde vara matdags snart så får kanske bli bilen istället. Tänkte gå nu kl 16 för att hinna innan vi får besök. Vi får besök av Lollo, Fadia och Melissa som är 2 dagar yngre än Olivia vid 18 tiden ikväll. Ska bli skoj att träffas.
Just ja, alla som har NA, ni får titta noga, Olivia är med i tidningen idag med de andra barnen från vår föräldragrupp.  



Funderar.....

Kommentarer

  • Faster säger:

    Tycker Olivia är väldigt lik sin far..............tycker om att sova

    2009-10-01 | 22:09:17
  • Susanna säger:

    Har inte NA men om du kanske sparar tidningen, vill gärna se :)

    Hon är otroligt söt lilltjejen :)

    2009-10-02 | 18:58:11
    Bloggadress: http://susannalarsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här: