Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Vi har fullt upp jag och Olivia, det kunde jag aldrig gissa att det skulle bli så här innan hon kom kan jag lova. Vi springer på babysång, i tisdags var vi på mitt jobb och hälsade på. Föräldrafika och nästa vecka börjar babysimmet. Den här veckan har vi också hunnit med och vara på kyrkskolan och fotograferat Olivia, blev till och med ett skratt.
Idag har vi en inne dag. Eller när Henrik kommer hem från jobbet så ska vi åka in till stan en sväng. Ska inhandla lite till dopet. Det är ju snart. Har inte riktigt fattat det. Men nu gäller det att sätta fart och styra upp det sista. Vi var iväg och träffade prästen och det andra paret som ska döpa sitt barn samtidigt som Olivia i tisdag och det kändes bra. Nu hoppas vi bara på att det blir bra.
Olivia har också under denna vecka blivit riktigt mammig, så nu är det nästan bara mammas knä som gäller, lite jobbigt dock tycker jag.  
Nu blir det mys i soffan, framför någon film tror jag. Ha en bra dag.


Olivia har börjat gilla att ligga i babygymmet

Kommentarer


Kommentera inlägget här: