Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Mysdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Olivia haft vår första dag själva utan massa på schemat. Vi började med att sova till kl 9 efter att hon bara hade ätit klockan 4 och klockan halv 7. Sen segade vi oss lite här hemma innan vi gav oss ut i blåsten för över 1 timmes promenad. Måste säga att jag tycker det är riktigt mysigt väder ut nu.
Igår var vi på babysång och Olivia sov sig igenom nästan hela. Så kul tyckte hon det var, haha.
I söndags kom Liselott hit medans våra killar var iväg och spela innebandy. Hon, jag och Olivia tog oss en promenad och kom på att vi skulle överraska killarna med tacos när de hade spelat klar. Och tror dem blev glada, de åt i alle fall med god aptit. Nu är det inte långt kvar innan dem få barn och får träffa sitt lilla mirakel för första gången. För mirakel måste man väl ändå kalla de små liven som kommer. Vårat lilla mirakel är snart 2 månader tänk vad tiden går fort. Hennes favoritplats för tillfället är skötbordet, där kan hon ligga och prata för fullt och skratta länge. Och det bästa tycker hon är om hon får ligga nakenfis.
Nu ska jag ta tag i hennes bok, har inte skrivit något sedan hon kom, så kanske dags att börja. Ha en bra kväll.  Lite för mycket saliv i munnen kanske??

Kommentarer


Kommentera inlägget här: