Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Hejsan!

Kategori: Allmänt

Passar på att få ner ett litet inlägg medans hon sover, man vet ju inte hur länge det varar. Fast hon är ju hur snäll som helst, bara hon har en torr blöja och är mätt så är hon nöjd.
Tiden går hur fort som helst, hon är inte min lillatjej länge till. Idag var vi på 1 månaders läkarbesök, (lite tidigt men snart är hon 1 månad, imorgon är hon redan 4 veckor).
Hon har vuxit 2 cm på 1 vecka. Så nu är hon hela 57,5 cm lång och sen hade vikten ökat och nu väger hon över 4 kg, rättare sagt 4230 g och förra veckan vägde hon 3945, så mat får hon nog i sig i alle fall. Nu ska vi inte på kontroll fören den 16 september, så då är hon säkert över 60 cm om det fortsätter i den här takten. Hon är nog inte min lilla tjej så länge till, snyft.
Dock har vi lite klädproblem då de flesta byxor är förstora i midjan för tjejen, så de hänger lite på halvstång. Hon skulle behöva få lite mer hull på magen.

Idag har vi inte gjort så där jätte mycket här hemma, sov ganska länge hela familjen och sen skrota vi här hemma på förmiddagen. Henrik klippte gräset och jag hjälpte till att måla lite, (vi ska förlänga med lite tak på uterummet). Annars har jag och Oliva tagit två små promenader bara. Och nu ikväll händer nog inte så mycket, blir nog en tv-kväll, kanske lite dopkortpyssel om hon fortsätter sova.Här var hon inte stor lilla tjejen

Kommentarer


Kommentera inlägget här: