Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Krypa

Kategori: Allmänt

Nu kryps det här hemma. Idag har Olivia krypigt ordentligt för första gången. 8 månader och 2 dagar gammal. Jag lockade henne med en lampa och då kröp hon tvärs över sitt rum. Så när vi kommer hem från Sälen blir det att inhandla grindrar till trappan.
På lördag åker vi hem till mina föräldrar för att sedan åka till Sälen på söndag för en vecka. Ska bli kul att komma bort lite och att framförallt få åka skidor och förhoppningsvis njuta en massa av en sol i backen.

 

 

Idag har vi varit på baby café för första gången på länge. Olivia gillade det lika mycket som förut, så ska se till att gå dit igen när vi kommer hem.
Imorgon har vi fullt upp. Ska börja dagen med att ha väckarklocka på ringning då vi ska vara på mitt jobb redan klockan 8. Känns tidigt. Sen ska vi till Sveas och fika, länge sedan vi var där men det var lite sjukdomar och annat som krångla till det i föräldragruppen, så då blev Sveas det enklaste alternativet. Efter det är det städning på schemat för hela slanten eller kanske en promenad om solen tittar fram också.
Nu får det nog bli sängen här. God natt.

Kommentarer

 • Liselott säger:

  Vad duktig hon är er lilla tjej! Ha så mysigt i Sälen, så ses vi när ni kommer hem. Kram

  2010-04-08 | 08:45:12
  Bloggadress: http://lizelottan.blogg.se/
 • Anonym säger:

  Hej!

  Ja kan tipsa er om Slottet som har öppnat fik igen och d e barnanpassat och så finns d en lekhage för barnen..

  Slottet som ligger ovanför konsum parkeringen..

  Svea slott coh park tror ja d kallas för.

  2010-04-08 | 12:59:26

Kommentera inlägget här: