Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

1 år har snart gått.....bara några timmar kvar

Kategori: Allmänt

090805 KLOCKAN 22:28 KOM HON TILL VÅRAN VÄRLD, VÅRAN UNDERBARA PRINSESSA.


(Älskar den här bilden. Här är hon ca 15 timmar gammal och sover i sin vagn för första gången.)

Ja det är snart ett helt år sedan vi såg henne för första gången. Mindre än 24 timmar kvar.
Hon kom och förändrade våra liv för alltid. Hon har gett oss så mycket. Så många leenden och skratt och mer kommer det bli.
Imorgon blir hon 1 år. Vart tog tiden vägen. Känns som det var igår vi kom hem från BB och hon låg där i sin ny vagn och sov så sött. Men på ett sätt känns det som hon alltid funnits här hos oss. En helt underbar känsla som inte går att beskriva.


Jag är nyfiken på vad hon kommer få imorgon? Vad hon kommer bli gladast över? Hur hon kommer reagera? (Försöker hinna meddela det imorgon kväll, men lovar inget)

Vad kan hon när hon är 1 år då?

Utveckling: Hon går helt obehindrat nu mer. Älskar att hitta på små bus. Men hon vet när hon gör fel. Just nu är bultbrädan en favorit men det är också kul att stå i gåvagnen, prata i telefon eller sitta och leka med klossar. Bara hon kommer igång att leka så är hon hur duktig som helst att leka själv. Och när hon vet att hon gjort rätt eller gjort något duktigt klappar hon händerna, så underbart söt =)
Mat: Hon äter för det mesta jätte duktigt, ibland blir det lite krångel, men är helt hundra på att hon är mycket duktigare än många andra barn på att äta, då tallriken är tom 9 gånger av 10.Sömn: Nu mer somnar hon i sin säng själv. Vi har kört 5 minuters metoden ett tag och går tillbaka till den så fort hon krånglar lite. (Kan verkligen rekommendera den, den gav oss resultat redan andra dagen). Hon sover alltid ca 12 timmar. Just nu sover hon 8-8 ungefär.
Hon sover fortfarande 2 gånger per dag, men hon kan lätt hoppa över den på förmiddagen om det händer något roligt. Dessa två tupplurer tas alltid i vagnen eller bilen, om vi nu skulle vara ute och fara.

Nej nu ska här sovas. Imorgon blir det kalas. Go natt!!!Kommentarer


Kommentera inlägget här: