Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

En liten uppdatering

Kategori: Allmänt

I tisdags på Olivias 5-månaders dag var det dags för BVC besök igen och nya vaccin.
Olivia väger nu 7770g och är 66 cm lång. Hon väger numera dubbels så mycket som hon gjorde när hon föddes, 3805g, (7610). Vaccineringen gick också jätte bra, ingen reaktion den här gången heller. Nästa gång vi ska dit har hon hunnit blivit ett ½ år. Hjälp vad tiden går fort. Jag har varit hemma från jobbet mer än ett ½ redan, rättare sagt 7 månader nästa vecka.
Och nästa gång vi ska dit kanske hon ska få bli svinsäker också, för tror hon ska få det vaccinet också, när vi ändå är igång. Och nu känns det ganska säkert eftersom så många hunnit med och tagit det redan. Fast jag hinner nog ändra mig några gånger innan det.


När man är ute i den här vinterkylan så får man röda fina äppelkinder

Olivia äter nu fast föda 3 gånger per dag. Morgon och kväll är det mild havregröt som gäller och mitt på dagen blir det potatis och palsternacka. Det är det vi hunnit med och prova hittills, eller banan också men den gillar hon inte.
Hon börjar bli riktigt rolig nu vår lilla prinsessa. Hon lär sig något nytt varje dag. Gåstolen är en favorit. Den kan hon stå i hur länge som helst. Hon har dock kommit på att kökslådorna går att dra i, som tur är så är gåstolen i vägen så att hon inte får upp dem.
Hon har nyss fått ett nytt favorit ljud då saliven flyger all världens väg och har hon då mat i munnen så stannar den inte där länge. Och ligga på rygg gör hon inte många sekunder längre, utan nu är det snurra till mage som gäller. Fast väl på mage efter en stund blir hon förbannad för att hon inte kommer där ifrån. Rolig och helt underbar är vad hon är vår lilla prinsessa.

Kommentarer

  • Madde säger:

    Så hon växer! =) Glad hon ser ut i gåstolen.



    Ja, kylan tar på de små kinderna ;)

    Hoppas allt är bra.

    Kram

    2010-01-08 | 11:04:56
    Bloggadress: http://olssonandersson.blogspot.com/
  • Maria säger:

    Tack för tipset, vi hoppas på det bästa :) Har lite problem med att hitta badkläder som passar så det blir till att ge sig ut på ny jakt imorgon. Hoppas allt e bra med er!

    2010-01-09 | 19:19:56
    Bloggadress: http://www.widarsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här: