Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Semester

Kategori: Allmänt

Vi är på semester därför det är lite dålig uppdatering här på bloggen. Just nu är vi i Falkenberg och bor precis vid havet där vi tog en strandpromenad efter att Olivia ätit sin middag.
Vi åkte i lördags morse, då vi styrde bilen ner mot Karlskrona/Sturkö där Henriks kusin bor med familj. När vi kom fram var inte riktigt vädret med oss, men det ändrade sig och blev en underbar kväll att sitta ute och äta i.
På söndagen blev det segling. Första gången för hela vår familjen. Mycket trevligt och tack för vi fick följa med. (Olivia var nog dock lite liten, men det gick bra ändå).
Leker med Linnéa
Är det så man ska göra

Måste ha lite hjälp av mamma

Theodor är snäll och leker med mig

Hela familjen på segelbåten

Idag har vi badat vid Norje havsbad. Olivia bara älskar att bada. En riktig liten fisk. Nu har hon även testat att dyka i saltvatten och brydde sig inte ett dugg. (Kan ju säga att dyket var lite ofrivilligt då hon kastade sig på mage på lite för djupt vatten).
Älskar att kasta sig på mage i vattnet så att det skvätter. (Här kommer en lite förkortad bildserie på det)
Än så länge har vädret varit med oss och imorgon hoppas vi på att bada lite här innan vi åker vidare mot Ullared och lite shopping =) Sen får vi se om vi styr bilen hem mot Kumla eller stannar en natt till. Som sagt vi får se=)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: