Familjen Berg

Följ med i vår familjs vardag och de äventyr vi hittar på. Vi är: Mamma Erika, Pappa Henrik, Storasyster Olivia, Och lillebror Vincent

Hej, hej!!!

Kategori: Allmänt

Det var inte igår precis som jag var här inne, hoppas det finns några läsare kvar=)
Har suttit och pluggat hela kvällen. Eller 1 1/2 timme ca fick det bli efter att Olivia somnat. Nu är jag jätte trött så snart blir det sängen för mig med. Olivia var riktigt trött då hon varit och badat idag med sina kompisar Elsa och Sally och deras pappor, som jag förstod det så hade dom det riktigt roligt i badhuset.
Vi har så klart hunnit med massor sen sist jag var här. Bland annat i helgen så har jag varit på tupperwaredparty, kräftskiva med jobbet, chokladmässa i Askersund med trevligt sällskap och sen så avslutade jag helgen med ett aerobicpass.
Har hunnit jobbat en vecka nu och det gick fort och smärtfritt att komma in i det. Känns inte som jag varit där ifrån dock.
Olivia blir bara större och större. Just nu får man inte hjälpa henne, hon kan själv. Känns lite tidigt. Får hon inte som hon vill lägger hon sig ned och skriker. Härligt.
Ord som kommer ur hennes mun som man kan tyda är:
Hej=Hej (Säger hon till nästan alla hon möter)
Pappa=pappa (Kommer ur munnen mest hela tiden)
Mamma= mat
Mmm = (Det kommer också när hon sitter och äter)
Ack = Tack (När hon tar emot och ger nått)
Aj, aj = Aj, aj (När vi säger till henne så härmar hon oss eller när hon vet att hon gör något fel)
AAA = Vill ha uppmärksamhet
Roligaste leksakerna just nu är dockan, dockvagnen, min gamla handväska och en gammal telefon. Handväskan ska hänga på armen telefonen i handen upp mot örat och sen kör hon dockvagnen. Hon vet hur det ska se ut =)
Leka med spisen på hennes rum tycker hon också mycket om. Men då är det vispa i kastruller som är det allra roligast.
Med kläder är hon också duktig, det mesta försöker hon få på över huvudet. Men frågar man henne så vet hon var strumporna ska sitta och försöker sätta på dem på sina egna fötter eller på våra. Byxorna har hon också koll på om man frågar, men försöker hon själv så är det över huvudet. Skor har hon också koll på vart dem ska sitta. Nu väntar jag bara på att första klädesplagget ska komma på själv.
Andra roliga saker som hon gör:
Borstar av händerna när hon trillat.
Hoppar, (eller hon tror att hon hoppar men står kvar på marken då hon böjer på benen och sedan sträcker dem).
Hon har också blivit jätte kramig, ber man om en kram eller puss så får man oftast det. (Dockan får dock flest kramar och pussar).
Nu blir det sägen, är ju en dag imorgon också.
(Bilder ska jag försöka hinna få upp imorgon efter jobbet när Olivia sover middag).

Kommentarer


Kommentera inlägget här: